Skip to content

Collega's aan het woord

Nieuwsgierig naar de dagelijkse praktijk in ons ziekenhuis? Deze collega's vertellen je over hun werk en waarom zij daar zoveel plezier in hebben. Lees en luister maar.

Else Regieverpleegkundige Dwarslaesie

Else vindt het fijn dat de Sint Maartenskliniek een kleinschalig ziekenhuis is. "Doordat de patiënten wat langer op onze afdeling liggen, heb je echt de kans om een band met iemand op te bouwen." Ook werken als verpleegkundige op onze afdeling Dwarslaesie? Loop eens een dagje mee!

Ana-Sofia Fellow Radiologie

Ana-Sofia uit Portugal heeft in haar fellowship gedaan op de Radiologie afdeling bij de Sint Maartenskliniek. Ze voelde zich meer dan welkom en heeft veel geleerd.

"In the public hospitals in Portugal, there are not enough radiologists in the departments, so we don’t report radiographs ourselves all the time. And, here, I really got the opportunity to learn a lot about X-ray and a lot of things I didn’t know before.

Karin en Georgine Verpleegkundigen Orthopedie

"Als verpleegkundigen voelen wij ons echt gewaardeerd. We hebben hele dankbare patiënten. Ook mogen we ons ontwikkelen in onze eigen zorgprofessionaliteit. Er wordt op een gelijkwaardig niveau naar je geluisterd en je kan een eigen inbreng hebben." We zoeken collega's op de verpleegafdeling Orthopedie. Interesse? We komen graag met je in contact!

Joyce Reumaverpleegkundige

Joyce werkt in Nijmegen als Reumaverpleegkundige en draagt daar bij aan de bewegingsvrijheid van onze patiënten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. "Je wordt gewaardeerd om de dingen die je doet. Je wordt gezien."Rik en Eva Operatieassistenten

Wij zijn een gespecialiseerd ziekenhuis waar je je echt kunt verdiepen in je vak. Eva: "De uitdaging vind ik hier in de grotere, complexere orthopediezorg, waar je elke dag weer iets nieuws leert. We zijn veel bezig met innovatie." Ook werken als operatieassistent? Wij ontvangen je met open armen!

Leah Doktersassistente Reumatologie

Leah vindt het fijn om op zo'n mooie, groene plek te werken en voelt zicht helemaal thuis. "Wij zorgen hier goed voor onze patiënten, maar wij zorgen hier ook goed voor elkaar als team."

Kirsty Operatieassistent

“Het leuke aan mijn werk vind ik dat het zo uitdagend is. Hier doen we specialistische en complexe operaties, het is geen routinewerk. Als operatieassistent moet je van veel zaken af weten en krijg je veel verantwoordelijkheid. Denk aan pezen prepareren of het samenstellen van de protheses. De Sint Maartenskliniek staat vooraan bij de nieuwste innovaties. De operatietechnieken, het instrumentarium, alles verbetert continu."

Mariëlle Operatieassistent

“Bij de Sint Maartenskliniek maken we het onmogelijke mogelijk. We helpen soms patiënten die elders niet geholpen kunnen worden. De ingrepen die we doen zijn hoogcomplex en technisch. Die uitdaging spreekt me erg aan. We lopen voorop en werken met de nieuwste apparatuur en operatietechnieken. Ik ben trots om in dit ziekenhuis te werken.

Alles is hier goed geregeld en loopt efficiënt. Alle randvoorwaarden zijn er om zo goed mogelijk je werk te kunnen doen: een massagestoel, vitaliteitsruimte, eten, et cetera. We werken voornamelijk tijdens kantoortijden, wat ervoor zorgt dat het werk goed te combineren is met je privéleven, zoals het hebben van een gezin.”

Helen Reumaverpleegkundige

Helen heeft het naar haar zin op locatie Woerden. "Ik vind de afwisseling heel leuk. Het ene moment ben je praktisch bezig met infuus prikken. Het andere moment ben je serieus in gesprek en probeer je iemand te begeleiden om met reuma een goed leven te hebben."