Skip to content

Operatieassistent

Nijmegen€ 3.270 - € 4.611 per maandOrthopedieCampagne, OK & Anesthesie

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

Ben jij die kwaliteitsgedreven, nieuwsgierige, HBO-opgeleide operatieassistent die zich wil specialiseren binnen Orthopedie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zijn per direct op zoek naar een:

Operatieassistent

voor ons OK-complex te Nijmegen en Boxmeer. FWG 55, Max. € 4.611,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband (36 uur per week).

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. Daarnaast hebben we een regionale functie voor de behandeling van patiënten met minder complexe aandoeningen. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. Onze orthopedische operaties bij kinderen/jongeren tot en met 16 jaar worden uitgevoerd in de Maartenskinderkliniek locatie Boxmeer.

Je werkt hier samen in een team van orthopeden, operatieassistenten van ons én van het Maasziekenhuis. Het OK-team is een hecht en open team met 35 operatieassistenten. Een ondersteunend medewerker OK maakt ook deel uit van het operatieteam. Deze medewerker assisteert bij het in- en uitruimen en zorgt ervoor dat de implantaten en instrumenten weer klaarstaan voor de volgende operatie. Zo kun jij je concentreren op de operatie zelf.

Jouw functie

Als operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het omlopen, instrumenteren en assisteren bij zeer diverse en hoog complexe orthopedische operaties o.a. aan de wervelkolom en gewrichtvervangende reconstructieve operaties. Je werkt met de nieuwste apparatuur en operatietechnieken. We hebben innovatie en ontwikkeling hoog in het vaandel. Het bijwonen van workshops, cursussen en symposia maakt dan ook deel uit van je werk. Bij ons ontwikkel je jezelf tot superspecialist. In deze functie ben je werkzaam in ons OK-complex in Nijmegen en Boxmeer.

Loop virtueel een dag mee met Rick en Eva!

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je hebt een HBO-opleiding operatieassistent afgerond en je wil specialist worden binnen Orthopedie.
  • Je bent nieuwsgierig en staat open voor verandering.
  • Je zoekt steeds naar kansen om de kwaliteit van ons werk te verbeteren.
  • Je vindt het normaal om jouw kennis te delen.

Dit bieden wij

Je werkt bij dé koploper op het gebied van Orthopedie. We lopen voorop en wij werken met de nieuwste apparatuur en operatietechnieken. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie met een contract voor onbepaalde tijd en regelmatige diensten. Je salaris bedraagt maximaal € 4.611,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO Ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten, een ruimte waarin je kan mediteren, rekken en strekken en gebruik kan maken van een massagestoel, iedere dag verse broodjes en soep tijdens jouw werktijd. Verder een prachtige werkplek in een gloednieuw OK-complex gelegen in een bosrijke omgeving.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Informatie en sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op via werken@maartenskliniek.nl. Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de sollicitatieknop op deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.270 - € 4.611 per maand
Orthopedie
Campagne, OK & Anesthesie