Overslaan naar content

Zo bereik je ons

Wil je nog meer weten over werken bij de Sint Maartenskliniek? Neem gerust contact op. Heb je een afspraak op een van onze locaties? Dan lees je hier hoe je er kunt komen.

Ik heb een vraag

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Onze locaties

We werken vanuit meerdere locaties. Onze hoofdlocatie is Nijmegen. Verder zijn we te vinden in Woerden, Boxmeer, Geldrop, Alphen aan den Rijn, Ede, Veenendaal, Barneveld en Berg en Dal.

Locatie Nijmegen

Op onze hoofdlocatie vind je alle specialismen terug: Orthopedie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde, Pijnbestrijding, Kinderzorg, Anesthesiologie en Radiologie. Ook de meeste stafafdelingen werken vanuit deze locatie en je vindt hier de Maartensapotheek.

Route en parkeren Kom je met het OV? Neem vanaf Centraal Station Nijmegen buslijn 2. Deze stopt bij ons voor de deur. Kom je met de fiets? Zet hem dan in onze fietsenstalling. Met de auto? Er is voldoende plek in de parkeergarage onder het gebouw.

HENGSTDAL 3 6574 NA UBBERGEN (BIJ NIJMEGEN)

Locatie Boxmeer

In het Maasziekenhuis Pantein bevindt zich de Sint MaartensKinderkliniek. Je kunt hier o.a. werken op de afdelingen Orthopedie, Reumatologie en Revalidatiegeneeskunde.

Route en parkeren Vanaf het Centraal Station Boxmeer rijden bussen naar het ziekenhuis. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarage bij het Maasziekenhuis of op het terrein ernaast. Bij binnenkomst volg je de borden ‘Sint MaartensKinderkliniek’.

DOKTER KOPSTRAAT 1 5835 DV BEUGEN

Locatie Woerden

Onze locatie in Woerden bevindt zich in het St. Antonius Ziekenhuis. Hier kun je werken op de medische afdelingen: Orthopedie, Kinderorthopedie, Reumatologie, Revalidatiegeneeskunde en Anesthesiologie.

Route en parkeren Vanaf het Centraal Station Woerden rijden bussen naar het ziekenhuis. Kom je met de auto, dan parkeer je op het voorterrein van het St. Antonius Ziekenhuis. Bij binnenkomst volg je de borden ‘Sint Maartenskliniek’.

POLANERBAAN 2 3447 GN WOERDEN

Locatie Geldrop

Onze afdelingen Reumatologie bevinden zich in verschillende ziekenhuizen. Geldrop is er een van. Als je op de afdeling Reumatologie werkt, kan dat ook in Geldrop.

Route en parkeren Het ziekenhuis ligt op tien minuten loopafstand van station Geldrop. Kom je met de auto, parkeer dan op één van de twee parkeerterreinen van het St. Anna Ziekenhuis.

BOGARDEIND 2 5664 EH GELDROP

RealHealth Nijmegen

Op het landgoed Holthurnsche Hof in Berg en Dal ligt onze locatie RealHealth. Hier bieden we mensen met aanhoudende lage rugpijn een programma aan om fysiek en mentaal beter te functioneren met pijn.

Route en parkeren Vanaf het Centraal Station Nijmegen rijden bussen naar Berg en Dal. Kom je met de auto? Vanaf de Zevenheuvelenweg rijd je een lange oprijlaan op richting Landgoed Holthurnsche Hof. Aan het einde van deze laan is RealHealth het eerste gebouw aan de rechterkant.

ZEVENHEUVELENWEG 48A 6571 CK BERG EN DAL

Locatie Ede

Onze afdelingen Reumatologie bevinden zich in verschillende ziekenhuizen. Gelderse Vallei in Ede is daar een van. Als je op de afdeling Reumatologie werkt, kan dat ook in Ede.

Route en parkeren Op de fiets? Dan kun je deze stallen in de fietsenstalling onder de parkeergarage. Vanaf het station Ede-Wageningen rijden er bussen naar het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Vanaf het busstation is het nog drie minuten lopen. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren in de parkeergarage aan de rechterkant als je het terrein oprijdt.

WILLY BRANDTLAAN 10 6716 RP EDE

Locatie Veenendaal

We hebben ook een polikliniek voor Reumatologie in Veenendaal, deze zit in het spreekuurcentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Als je op de afdeling Reumatologie werkt, kan dit dus ook in Veenendaal.

Route en parkeren De polikliniek ligt direct naast het station Veenendaal. Kom je met de auto? Parkeren kan makkelijk rondom de polikliniek. Dit is wel een blauwe zone, dus neem een parkeerschijf mee.

SPOORLAAN 5 3903 XS VEENENDAAL

Locatie Barneveld

We hebben ook een polikliniek Reumatologie in Barneveld. Deze vind je in het spreekuurcentrum van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Als je op de afdeling Reumatologie werkt, kun je ook op deze locatie werken.

Route en parkeren Op de fiets? Deze zet je gemakkelijk neer bij de ingang. Ook zijn er genoeg parkeerplaatsen rondom de polikliniek voor als je met de auto komt. Deze locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

KLAVERWEIDE 1A 3773 AW BARNEVELD