Skip to content

Opleidingen en stages

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende leer-werk trajecten. Ook kun je bij ons stagelopen of afstuderen. Iets voor jou?

Opleidingen

Wij bieden medische vervolgopleidingen, verpleegkundige opleidingen (mbo-V BBL, deeltijd hbo-V/carrière switchers) en medisch ondersteunende opleidingen (anesthesiemedewerker, gipsverbandmeester).

Voor de meeste plekken plaatsen we een vacature. Staat er geen vacature open, dan kun je jouw sollicitatie naar ons mailen. Geef in je mail duidelijk aan om wat voor plek het gaat en om welke afdeling. Wij zorgen ervoor dat jouw sollicitatie goed terecht komt.

Stage of afstuderen

We bieden stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan voor zorgberoepen, maar ook voor andere beroepen. In ons ziekenhuis zijn veel verschillende professionals vertegenwoordigd. Dus ook als student facilitymanagement, hrm, learning & development, communicatie, bedrijfskunde etc. kun je bij ons een leerzame stageplaats of afstudeeropdracht vinden.

Voor de meeste opleidingen werken wij samen met de HAN en het ROC. Voor de zorgopleidingen worden de stageplaatsen vanuit deze instellingen gezamenlijk met ons ingepland.

Geïnteresseerd? Neem contact op met het Stagebureau van de Maartensacademie. Tel (024) 365 97 19

Wetenschappelijke stage

In de Sint Maartenskliniek doen we veel onderzoek. Heb je interesse in een wetenschappelijke stage op onze afdelingen Orthopedie, Revalidatie, Reumatologie, Anesthesie of Radiologie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat in je mail duidelijk weten om wat voor stage het gaat.