Overslaan naar content

Orthopedie verpleegkundige

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maandOrthopedieCampagne, Verpleegkundige

Beweeg met ons mee

Hé verpleegkundige,

Ben jij die enthousiaste, resultaatgerichte en initiatiefrijke gediplomeerd verpleegkundige die een grote bijdrage wil leveren aan gespecialiseerde zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zijn per direct op zoek naar een:

Orthopedie verpleegkundige

voor 28-32 uur per week voor de verpleegafdeling Orthopedie te Nijmegen. FWG 45, max. € 4.015,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband (36 uur per week).

Wij nodigen je uit: Beweeg met ons mee!

Bewegingsvrijheid is zo vanzelfsprekend. Tot je die ineens kwijt bent. Gelukkig kunnen we veel bij de Sint Maartenskliniek. We zijn de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. Wij leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Wij kunnen dan ook niet wachten om je met trots meer te vertellen!

Vereisten

Ben jij in het bezit van het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (Mbo) of 5 (Hbo) en in bezit van BIG-registratie? Dan nodigen we je van harte uit om meteen op ‘solliciteren’ te klikken. Eerst meer weten? Ga dan naar onze speciale pagina Hier vind je verhalen, foto’s en de video van je toekomstige collega’s over het werken op de verpleegafdeling Orthopedie! Ook hier kun je direct solliciteren of contact opnemen om je vragen te stellen. We bellen je sowieso snel terug! 


We hebben je zoveel te vertellen. Je bent welkom! Tot zo.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maand
Orthopedie
Campagne, Verpleegkundige

of