Overslaan naar content

Leerling PACU verpleegkundige

  • Nijmegen
AnesthesieZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn per september 2024 op zoek naar een:

Leerling PACU Verpleegkundige

Afdeling PACU

32-36 uur per week

Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

In de 7 revolutionaire state-of-the-art operatiekamers vinden de meest uiteenlopende, complexe orthopedische ingrepen plaats. Als PACU (Post Anesthesia Care Unit) verpleegkundige ben je de rots in de branding voor iedere patiënt in de voorbereiding op een operatie en in het terug begeleiden naar de afdeling. Je bent afwisselend werkzaam op onze PACU afdeling en de Holding.

Op de Holding ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, begeleiden, bewaken en het voorbereiden van patiënten op een operatieve ingreep. Je assisteert de anesthesioloog bij verschillende anesthesie technieken.

Op de PACU ben jij de schakel tussen de afdeling en OK. Je zorgt ervoor dat de patiënt op een comfortabele manier kan terugkeren naar de verpleegafdeling. Hierbij verlies je de patiënt niet uit het oog en door jouw scherpe blik voorkom en signaleer je complicaties.

Jij versterkt het team van verpleegkundigen op de Recovery, PACU en Holding in een gespecialiseerde kliniek. Je maakt deel uit van een gevarieerd team en werkt samen met verschillende disciplines binnen het operatiecomplex en daarbuiten. Je communiceert en werkt nauw samen met anesthesiologen en anesthesiemedewerkers. Ook ben je onderdeel van het SIT/Reanimatie team.

Jouw leer-werktraject

Je gaat een opleiding volgen tot Recovery verpleegkundige gedurende ongeveer 1 jaar. Wij vinden het zeer wenselijk dat je met de opleiding begint na een voorwerkperiode van 1 tot 2 maanden. Het is een duale opleiding, wat betekent dat je leren en werken combineert. Hierdoor kun je de theorie direct in de praktijk toepassen. Het praktische deel van de opleiding volg je in ons ziekenhuis. Je werkt mee in het team, ongeveer 1200 uur, en wordt gecoacht door 2 gemotiveerde werkbegeleiders en twee praktijkbegeleiders. De theorie volg je bij de RadboudUMC Health Academy volgens de EPA structuur.

Je wordt tevens opgeleid om deel te nemen uit te maken van het SIT- en reanimatieteam.

Tijdens de opleiding werk je 32-36 uur per week. Je inwerkperiode start per september 2024, je opleiding start per november 2024.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt een grote affiniteit met de pré- en postoperatieve zorg en voelt je aangetrokken tot het werken op deze unieke afdeling. Voor dit werk breng jij uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden mee en je bent gericht op samenwerken. Je bent ingesteld op continu leren en levert graag jouw professionele bijdrage. Je bent gedreven en stressbestendig.

Een meeloopdag op onze afdeling wordt aangeraden. Hiervoor kun je contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

Verder is het volgende nodig voor de functie:

  •  Je bent - bij voorkeur - in het bezit van een HBO-diploma Verpleegkunde;
  •  Je volgt ontwikkelingen binnen het vakgebied en houdt daarmee je vakkennis op peil om bevoegd en bekwaam te blijven voor het uitvoeren van medische en verpleegtechnische (voorbehouden) handelingen;
  •  Je bent gedreven, stressbestendig en flexibel;
  •  Je hebt oog voor het welzijn van patiënten en collega’s.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je krijgt een uitdagende en afwisselende leerplek, met een salaris van minimaal € 2.982 (FWG 45 CAO ziekenhuizen), afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring. Na diplomering word je ingeschaald in functiegroep 55 (minimaal € 3.606 en maximaal € 5.084 bruto per maand op basis van 36 uur), conform CAO ziekenhuizen.

Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen Peters, Hoofd Anesthesie. Hij is bereikbaar op 06-20859514 en [email protected]


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 16 mei 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
Anesthesie
Zorgondersteuning

of