Overslaan naar content

Dwarslaesie verpleegkundige

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maandRevalidatieCampagne, Verpleegkundige

Beweeg met ons mee

Hé verpleegkundige,


Ben jij die gepassioneerde verpleegkundige die in een gedreven interdisciplinair team een actieve bijdrage levert aan de revalidatie van onze revalidanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zijn per direct op zoek naar:

Verpleegkundigen Dwarslaesie

voor 28-32 uur per week op de verpleegafdeling Dwarslaesie te Nijmegen. FWG 45, max. € 4.015,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband (36 uur per week).

Wij nodigen je uit: Beweeg met ons mee!

Bewegingsvrijheid is zo vanzelfsprekend. Tot je die ineens kwijt bent. Gelukkig kunnen we veel bij de Sint Maartenskliniek. We zijn de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. Wij leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Wij kunnen dan ook niet wachten om je met trots meer te vertellen!

Vereisten

Ben jij in het bezit van het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (Mbo) of 5 (Hbo) en in bezit van BIG-registratie? Dan nodigen we je van harte uit om meteen op ‘solliciteren’ te klikken. Eerst meer weten? Ga dan naar onze speciale pagina  Hier vind je verhalen, foto’s en de video van je toekomstige collega’s over het werken op de verpleegafdeling Dwarslaesie! Ook hier kun je direct solliciteren of contact opnemen om je vragen te stellen. We bellen je sowieso snel terug! 


We hebben je zoveel te vertellen. Je bent welkom! Tot zo.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maand
Revalidatie
Campagne, Verpleegkundige

of