Overslaan naar content

Doktersassistenten

  • Nijmegen
€ 2.391 - € 3.484 per maandOrthopedieParamedici

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg? 


We zijn per direct op zoek naar twee:

Doktersassistenten 

Polikliniek Orthopedie

28-32 uur per week

Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling polikliniek Orthopedie ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek door enthousiaste medewerkers die patiëntgerichte zorg en administratieve ondersteuning bieden op orthopedisch gebied. Onze afdeling bestaat uit doktersassistenten, baliemedewerkers en verpleegkundigen. In totaal zijn er 26 medewerkers werkzaam.

Jouw functie

Je verleent ondersteuning en assistentie aan specialisten bij het poliklinisch spreekuur, het spreekuur op de acute zorgpoli en bij het pre operatief onderzoek. Je verricht medisch technische handelingen, zoals het afnemen van bloed, het meten van de bloeddruk, het maken van ECG’s. Tevens geef je mondelinge informatie over o.a. onderzoeken. Naast het registreren van patiëntgegevens en maken van afspraken, verricht je administratieve werkzaamheden.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding doktersassistent met goed gevolg afgerond en bent zo mogelijk bekend met het specialisme Orthopedie. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn vereist, evenals goede contactuele eigenschappen. Wil jij samen met ons patiëntgericht werken en beschik je over een goed organisatievermogen? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 2.391,- en maximaal € 3.484,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 40 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Dorien Hagels Hoofd Polikliniek Orthopedie. Zij is bereikbaar via (024) 365 9872 en [email protected]


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 14 mei 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.391 - € 3.484 per maand
Orthopedie
Paramedici

of