Overslaan naar content

ANIOS Orthopedie

  • Nijmegen
€ 4.457 - € 6.716 per maandOrthopedieDoorlopend, Medisch specialist

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een grootvader met een geïnfecteerde knieprothese, tot een lerares met chronische rugpijn. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

Ben jij die enthousiaste, resultaatgerichte en initiatiefrijke gediplomeerde basisarts met bij voorkeur enige ervaring in de orthopedie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zijn per direct op zoek naar een/ meerdere:

ANIOS Orthopedie

voor 40 uur per week (111%) voor de Afdeling Orthopedie te Nijmegen en Boxmeer. FWG 65, Max. € 6.716,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband (36 uur per week).

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) gewrichtsvervangende reconstructieve chirurgie van de knie. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. In ons revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. We bieden een inspirerend werkklimaat in een team van orthopedisch chirurgen, fellows en opleidingsassistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. In deze functie ga je onder andere samenwerken met orthopeden, collega PA’s, arts- assistenten, doktersassistenten, verpleegkundigen en ziekenhuisartsen.

Jouw functie

De werkzaamheden liggen vooral op de afdeling, polikliniek en de operatiekamers. Je bent werkzaam op de locatie Nijmegen, Boxmeer en Woerden.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een gediplomeerd basisarts en hebt bij voorkeur reeds ervaring in de orthopedie. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Je wilt verdere werkervaring opdoen binnen een dynamische orthopedieafdeling en je bent op korte termijn beschikbaar.

Dit bieden wij

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met een salaris van minimaal € 4.457,- en maximaal € 6.716,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 65 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!


Informatie en sollicitatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Vincent Busch, orthopedisch chirurg en opleider, bereikbaar via telefoonnummer (024) 3659296. 


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de sollicitatieknop op deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 4.457 - € 6.716 per maand
Orthopedie
Doorlopend, Medisch specialist

of