Overslaan naar content

Werken bij een World-class Workplace

De Sint Maartenskliniek is in 2022-2023 door Effectory opnieuw onderscheiden als World-class Workplace; een keurmerk voor uitstekende werkgevers. Uit onderzoek onder medewerkers blijkt namelijk dat zij de Maartenskliniek als werkgever bovengemiddeld waarderen. En daar zijn we ontzettend trots op!

Branchewinnaar World-Class Workplace 2022-2023

Wij doen enorm ons best om ervoor te zorgen dat iedereen die bij ons werkt, zich thuisvoelt en het beste uit zichzelf kan halen. En dat wordt gezien! Ook dit jaar zijn wij -volledig gebasseerd op de feedback van onze eigen medewerkers-  door Effectory uitgeroepen tot een World-class Workplace én zijn we zelfs branchewinnaar Ziekenhuizen! Daar zijn we best een beetje trots op.

We zullen zeker goed luisteren naar de feedback van onze medewerkers en dit gebruiken om te leren en in beweging te blijven door steeds te verbeteren!

Over World-class Workplace

World-class Workplace is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Jaarlijks bepaalt Effectory de gemiddelde score op werkgeverschap (benchmark) op basis van alle medewerkersonderzoeken die worden uitgevoerd in Nederlandse organisaties. Organisaties die significant boven deze benchmark scoren, ontvangen het World-Class Workplace keurmerk. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten hét bewijs is dat je bij een goede werkgever terecht komt.