Overslaan naar content

Onze arbeidsvoorwaarden

Benieuwd waar je bij ons op kan rekenen? Lees hier wat wij jou te bieden hebben.

Als medewerker van onze kliniek val je onder de Cao Ziekenhuizen of onder de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

Cao Ziekenhuizen

Bekijk de hele Cao Ziekenhuizen.

Medisch specialisten

Bekijk de Arbeidsvoorwaarderegeling voor medisch specialisten.

Waar je op kunt rekenen

Salaris

Je salaris is conform de Cao Ziekenhuizen of de AMS en je vakantiegeld bedraagt 8,33 procent van je bruto jaarsalaris. Daarnaast ontvang je nog een eindejaarsuitkering van 8,33 procent.

Reiskostenvergoeding

Je kunt rekenen op een tegemoetkoming in de kosten van het woon-werkverkeer conform cao. Wanneer je reist met het openbaar vervoer, kun je via meerkeuze arbeidsvoorwaarden je OV-abonnement betalen met je bruto salaris. Dit levert een netto voordeel op.

Werkweek

Je kunt zowel fulltime als parttime bij ons werken. Hoeveel een fulltime werkweek is verschilt per beroepsgroep. Een fulltime werkweek voor medisch specialisten is 45 uur per week en voor alle overige functies 36 uur per week.

Vakantiedagen en PLB

Ook het aantal vakantiedagen verschilt en hangt af van de regeling waar je onder valt. De Cao Ziekenhuizen kent 144 vakantie-uren per jaar bij een fulltime dienstverband. De AMS kent 30 dagen per jaar bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 57 uren Persoonlijk Levensfase Budget (PLB) per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

Pensioen

Jouw pensioen brengen wij onder bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PfZW). De Sint Maartenskliniek draagt 50% van deze premie bij.

Wat we nog meer biedenOpleiding

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben wij een eigen Maartensacademie die jou adviseert en opleidingen, scholingen en trainingen faciliteert!

Fietsenregeling en OV

Fiets jij veel? Dan is deze regeling iets voor jou. Bij de Sint Maartenskliniek kun je kiezen voor een nieuwe fiets, én kun je die via meerkeuze arbeidsvoorwaarden betalen. Dit levert een netto voordeel op. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke regeling voor reizen met het openbaar vervoer.

Sport

We zijn niet voor niets de kliniek voor houding en beweging. Je kunt gratis of tegen een kleine betaling sporten op onze locatie in Nijmegen, zoals hardlopen, kickboxen en yoga. Sport je al ergens anders? Dan kun je via meerkeuze arbeidsvoorwaarden je sportabonnement betalen met je bruto salaris. Dit levert een netto voordeel op.

Zorgverzekering

De Sint Maartenskliniek heeft een collectieve ziektekostenverzekering bij IZZ. Je profiteert daar van onze aantrekkelijke collectiviteitskorting én de ruime dekking van IZZ!

Jong SMK

JongSMK is een vereniging voor medewerkers onder de 36 jaar binnen de Sint Maartenskliniek. We hebben als doel om elkaar als jonge medewerkers van de Sint Maartenskliniek te inspireren en te verbinden.