Overslaan naar content

Zelfstandig werkend kok

Nijmegen€ 2.279 - € 3.276 per maandFacilitair Bedrijf & VastgoedFacilitair

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid.

Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok

Facilitair Bedrijf

24 tot 32 uur per week

Nijmegen


Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

Het Facilitair Bedrijf van de Sint Maartenskliniek ontvangt, verzorgt en ondersteunt patiënten, medewerkers en bezoekers. Als één van de eerste zorginstellingen in Nederland verzorgt deze afdeling lekkere, verse maaltijden met duurzame regionale ingrediënten. Maar ook op andere gebieden geldt dat het Facilitair Bedrijf op een proactieve manier streeft naar het inspelen op de behoeften van alle mensen die een beroep doen op de Sint Maartenskliniek.

De afdeling Eten en Drinken binnen de Sint Maartenskliniek verzorgt de dagelijkse werkzaamheden voor alles wat met voeding te maken heeft. Zo zorgen we met de keuken brigade dagelijks voor alle eetmomenten voor onze patiënten, voor de maaltijden voor bezoekers en medewerkers, maar ook bijvoorbeeld verzorgen wij zelf de buffetten voor verschillende bijeenkomsten.


Jouw functie

Als zelfstandig kok zijn je werkzaamheden in de keuken divers en afwisselend. Zo neem je goederen in ontvangst, weeg je de ingrediënten af op receptuur en ben je bezig met de productie van verschillende producten en maaltijden. Je helpt mee aan en ziet toe op de eindcontrole met betrekking tot portioneren. Je verzorgt het inkopen en de administratieve taken zoals bijvoorbeeld de HACCP, kwaliteitscontroles van keukenassistenten en het onderhouden van onderdelen van het voedingssysteem. Je hebt de juiste kennis van diëten en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ook bereid je eten als front-cooking kok achter het buffet in ons restaurant het Rondeel en maak je de mooiste buffetten en diners voor onze catering afdeling. De werktijden liggen tussen 08.00 en 19.00 uur en daarbij heb je gemiddeld 1 á 2 weekenddiensten per maand.

Vereisten

Wat neem je mee?

Sociale vaardigheden, horecaervaring en een passie voor koken als basis uiteraard. Je beschikt daarnaast minimaal over een afgeronde mbo 3 opleiding als zelfstandig kok aangevuld met kennis van en ervaring met het bereiden van diëten. Je bent op de hoogte van de HACCP-richtlijnen en minimaal 24 uur beschikbaar.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €2279,- en maximaal €3276,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 35 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Thijs Lamers , teamleider Restaurant-Catering & Keuken via telefoonnummer (024) 365 9569 of stuur een e-mail naar [email protected] 


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 3 maart de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 maart, of na overleg met jou als kandidaat op een andere datum


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.279 - € 3.276 per maand
Facilitair Bedrijf & Vastgoed
Facilitair

of