Skip to content

Vrijwilligers Centrale receptie

NijmegenFacilitair Bedrijf & VastgoedFacilitair

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen tot de thuiszorgmedewerker met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


We zijn op zoek naar:

Vrijwilligers Centrale receptie

Afdeling Facilitair Bedrijf

Gemiddelde inzet van 4 – 8 uur per week (1 of 2 dagdelen)

Nijmegen

Vereisten

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer thuis lopen met een exoskelet

Vrijwilligers in ons ziekenhuis

In de Sint Maartenskliniek werken ruim 60 vrijwilligers. Zij bieden onze bezoekers en patiënten persoonlijke aandacht en begeleiding. Dat doen zij door bijvoorbeeld een praatje aan te knopen, de weg te wijzen, koffie en thee te schenken, patiënten te vervoeren en door te assisteren bij de zondagse vieringen.

Jouw functie

We zoeken vrijwilligers die inzetbaar zijn op donderdagochtend/-middag en/of

vrijdagochtend. Als gastvrouw/gastheer ga je onze patiënten en bezoekers welkom heten in onze kliniek. Je treedt de patiënt en de bezoeker tegemoet met een glimlach en beantwoordt op een betrokken en klantgerichte wijze de vragen. Waar nu de patiënt en de bezoeker zelf de weg naar de receptie of naar een afspraak moet vinden, gaat het straks om een actieve benadering met aandacht voor de behoeften van de patiënt en de bezoeker. Je bent de spil die zorgt dat deze zoektocht van de patiënt en de bezoeker goed en vlot verloopt.

Je werkt samen met een collega in de ochtend of in de middag in de centrale ontvangsthal & poli Orthopedie, Reumatologie en Revalidatie van de Sint Maartenskliniek. Je bent 1 of 2 dagdelen per week beschikbaar tussen 09.00-16.00 uur tussen maandag en vrijdag. De meest voorkomende diensten zijn van 09.00-12.30 uur en van 12.30-16.00 uur. Incidenteel kan het voorkomen dat je wordt ingezet van 10.00-14.00 uur.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie, maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Als vrijwilliger kun je dan ook rekenen op een fijne werksfeer, uitstekende begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst met een reiskostenvergoeding en eenmaal per jaar een vrijwilligersavond voor al onze vrijwilligers. Uiteraard ontvang je aan het einde van het jaar ook een kerstpakket.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leo Joosten, coördinator vrijwilligerswerk. Hij is bereikbaar via (024) 327 2574 en [email protected].


Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
Facilitair Bedrijf & Vastgoed
Facilitair

of