Skip to content

Vrijwilligers Centrale Receptie

NijmegenFacilitair Bedrijf & VastgoedDoorlopend, Vrijwilliger

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. 

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die ons wil helpen het verschil te maken voor onze patiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar:

Vrijwilligers Centrale Receptie

voor gemiddeld 4 tot 8 uur per week (1 of 2 dagdelen)

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Vrijwilligers in ons ziekenhuis

In de Sint Maartenskliniek werken ruim 80 vrijwilligers samen voor onze patiënten en bezoekers. Zij doen alles om hen extra persoonlijke aandacht en begeleiding te bieden. Dat doen zij door bijvoorbeeld een praatje aan te knopen, de weg te wijzen, koffie en thee te schenken, patiënten te vervoeren en door te assisteren bij de zondagse vieringen.

Jouw functie

Als gastvrouw/gastheer ga je onze patiënten en bezoekers welkom heten in onze kliniek. Je treedt de patiënt en de bezoeker tegemoet met een glimlach en beantwoordt op een betrokken en klantgerichte wijze de vragen. Waar nu de patiënt en de bezoeker zelf de weg naar de receptie of naar een afspraak moet vinden, gaat het straks om een actieve benadering met aandacht voor de behoeften van de patiënt en de bezoeker. Je bent de spil die zorgt dat deze zoektocht van de patiënt en de bezoeker goed en vlot verloopt.

Werktijden/beschikbaarheid:
Je werkt samen met een collega in de ochtend of in de middag in de centrale ontvangsthal & poli Orthopedie, Reumatologie en Revalidatie van de Sint Maartenskliniek.

We zoeken vrijwilligers die flexibel inzetbaar zijn op woensdagmiddag 12:30 uur -15:30 uur / donderdagmiddag 12:30 uur - max. 16:00 uur / vrijdag 09:30 uur -13:30 uur. Incidenteel van 10.00 – 14.00 uur.


Vereisten

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Als vrijwilliger kun je dan ook rekenen op een fijne werksfeer, uitstekende begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst met een reiskostenvergoeding en eenmaal per jaar een vrijwilligersavond voor al onze vrijwilligers. Uiteraard ontvang je aan het einde van het jaar ook een kerstpakket.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leo Joosten, coördinator vrijwilligerswerk. Hij is bereikbaar via (024) 327 2574 en l.joosten@maartenskliniek.nl.

Wil je direct reageren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

Om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen, is het verstrekken van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Nederland, Gelderland, Nijmegen
Facilitair Bedrijf & Vastgoed