Skip to content

Verpleegkundige (zwangerschapswaarneming)

Nijmegen€ 2.682 - € 3.642 per maandRevalidatieVerpleegkundige

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese, een dwarslaesie of opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn op zoek naar een:

Verpleegkundige  (zwangerschapswaarneming)

periode: per direct tot en met 31-12-2023
unit neurorevalidatie
28-32 uur per week
Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. 

Jouw afdeling

Klinische Neurorevalidatie

De klinische afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische- en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De afdeling werkt met een LINT, een Leer- en INnovatie Team. Dat zorgt voor een veilige leeromgeving, wederkerig leren en leren door te doen binnen de verantwoordelijkheid die jij op dat moment aan kunt.

Jouw functie

We zijn op zoek naar een verpleegkundige die ons team komt versterken in verband met een zwangerschapswaarneming. Als verpleegkundige van de unit neurorevalidatie organiseer, coördineer en bied je revalidatiezorg aan maximaal 36 volwassenen revalidanten samen met een collega verpleegkundige. Je bent onderdeel van het verpleegkundig team unit neurorevalidatie en van het interdisciplinaire team van de unit neurorevalidatie.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een rustige, nuchtere persoonlijkheid die in tenminste in het bezit is van het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (MBO) en in het bezit van de BIG-registratie. Je wil graag werkervaring opdoen in de neurorevalidatie. Je hebt een flexibele collegiale instelling. We nodigen schoolverlaters nadrukkelijk uit om te solliciteren. In ons ervaren team kun je volop werkervaring opdoen.

Dit bieden wij

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie voor de duur van 6 maanden. Het salaris is minimaal € 2.682,- en maximaal € 3.642,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Noud Geutjes of Dick Richards, verpleegkundig teamcoördinatoren. Zij zijn bereikbaar via (024) 365 9376 en TCNeuroRevalidatie@maartenskliniek.nl. Het hoofd van de afdeling is ook een mogelijkheid. Mail E.vogel@maartenskliniek.nl om een belafspraak te maken.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 juli 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

Het heeft zin om zo snel mogelijk te solliciteren. Kandidaten met een passend profiel kunnen we al eerder oproepen voor een gesprek en/of een dagdeel meelopen.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.682 - € 3.642 per maand
Revalidatie
Verpleegkundige