Skip to content

Verpleegkundige overwegend werkzaam in de nacht

Nijmegen€ 2.682 - € 3.642 per maandRevalidatieZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


Wij zijn per 1 november 2023 opzoek naar een: 

Verpleegkundige overwegend werkzaam in de nacht

Unit neurorevalidatie

24 - 32 uur per week

Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling

De klinische afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat uit onder andere: verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerose (MS), Cerebrale Parese (CP) en Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.

Jouw functie

We zijn op zoek naar een verpleegkundige die overwegend in de nacht werkt. Als verpleegkundige van de unit neurorevalidatie organiseer, coördineer en bied je revalidatiezorg aan maximaal 36 volwassenen revalidanten samen met een collega verpleegkundige. Je bent onderdeel van het verpleegkundig team en van de unit neurorevalidatie.

Vereisten

Wat neem je mee

Je bent een rustige, nuchtere persoonlijkheid die in het bezit is van het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (MBO) en in het bezit van de BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in de neurorevalidatie, meerdere jaren levenservaring en/ of aantoonbare affiniteit met één van onze doelgroepen. Je bent in staat zowel zelfstandig als samen te werken. Je hebt een flexibele collegiale instelling. De werkzaamheden worden overwegend ’s nachts verricht volgens een onregelmatig dienstrooster.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 2682,= en maximaal € 3642,= bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carmen van der Hooft (024-3659376) of Dick Richards (06 57751973) , verpleegkundig teamcoördinatoren. Zij zijn per e mail bereikbaar via [email protected]


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 2 oktober 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.682 - € 3.642 per maand
Revalidatie
Zorgondersteuning

of