Skip to content

Verpleegkundige

Nijmegen€ 2.682 - € 3.642 per maandRevalidatieVerpleegkundige

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

We zijn per direct op zoek naar een:

Verpleegkundige 

Afdeling Neurorevalidatie 
32 uur per week

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet

Jouw afdeling

Klinische Neurorevalidatie

De klinische afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat onder andere uit verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De klinische doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. Wij werken sinds twee jaar met een Leer- en Innovatie team, kortweg LINT. Dat is een multidisciplinaire leerafdeling waarin gewerkt wordt aan toegepast praktijkonderzoek samen met ROC en HAN. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.

Jouw functie

Als verpleegkundige van de unit Neurorevalidatie organiseer, coördineer en bied je revalidatiezorg aan volwassenen. Je werkt samen met een enthousiast en gedreven interdisciplinair team. Je levert een actieve bijdrage als verpleegkundige samen met andere disciplines. Daarnaast werk je intensief samen met de revalidant en zijn naaste omgeving als verpleegkundig contactpersoon om te komen tot een optimaal revalidatieproces. 

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige op het kwalificatieniveau 4 (MBO) en in het bezit van BIG-registratie. Je hebt bij voorkeur meerdere jaren werkervaring in de neurorevalidatie en/of aantoonbare affiniteit met de doelgroep. Je bent in staat zowel zelfstandig als interdisciplinair en methodisch te werken.  Je hebt een flexibele, collegiale instelling. De werkzaamheden worden verricht volgens een onregelmatig rooster.

Dit bieden wij

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 2.682- en maximaal € 3.642,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen).

Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Noud Geutjes of Dick Richards, verpleegkundig teamcoördinatoren, per mail TCNeuroRevalidatie@maartenskliniek.nl of telefoon 024-3659376.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 juli 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.682 - € 3.642 per maand
Revalidatie
Verpleegkundige