Skip to content

Verpleegkundig Specialist

Nijmegen€ 3.389 - € 4.964 per maandOrthopedieVerpleegkundige

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn per direct op zoek naar een:

Verpleegkundig specialist

Verpleegafdeling Orthopedie

32 - 36 uur per week

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. 

Jouw afdeling

Het team bestaat uit verpleegkundigen, ziekenhuisartsen, verpleegkundig specialist, voedingsassistenten, teamcoördinatoren en physician assistants. Tevens zijn wij een opleidingsziekenhuis en maken AIOS, ANIOS en PA in opleiding onderdeel uit van ons team.

Jouw functie

De werkzaamheden worden verricht op de verpleegafdeling orthopedie voor volwassenen. Je bent verantwoordelijk voor de postoperatieve zorg van onze patiënten. Je stelt behandelplannen op volgens de zorgpaden en begeleidt de patiënten postoperatief tot aan ontslag. In deze functie werk je samen met de orthopedisch chirurgen, physician assistants, collega verpleegkundig specialist, A(N)IOS, verpleegkundigen, ziekenhuisartsen en internisten.

Je werkt zelfstandig binnen je competentieprofiel. Je maakt op basis van alle medische gegevens een beleid, schrijft medicatie voor, vraagt aanvullende onderzoek aan en voert lichamelijk onderzoek uit bij de patiënt. Je neemt actief deel aan de infectie-unit waarbij je casussen voorbereid, uitwerkt en bespreekt binnen de multidisciplinaire infectiebespreking.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een gediplomeerd verpleegkundig specialist en hebt interesse in begeleiding en behandeling van patiënten op de orthopedische verpleegafdeling. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie met een contract voor 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is minimaal € 3.389,- en maximaal € 4.964,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Danielle Dankers, ziekenhuisarts bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 9739


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 3 april 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

De gesprekken zullen plaatsvinden op 5 en 6 april 2023.


Een meeloop dag kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.389 - € 4.964 per maand
Orthopedie
Verpleegkundige