Overslaan naar content

Verpleegassistent

  • Nijmegen
€ 2.279 - € 2.975 per maandRevalidatieZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Verpleegassistent

Unit houding en beweging, afdeling dwarslaesie

20 tot 24 uur per week (vooral in de avonden en weekenden)

Locatie Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Jouw afdeling

De afdeling Dwarslaesie levert specialistische zorg die continu in ontwikkeling is en daarmee toonaangevend. Dat doen we samen: samen met de patiënt, met onze partners en vooral: met elkaar. Onze ambitie is dan ook:

‘Wij worden als voorbeeld gezien in specialistische dwarslaesie zorg; hiervoor blijven we samen in beweging!’

Wij zijn tevreden als we als afdeling zorgen voor aantrekkingskracht. Zowel voor (nieuwe) patiënten, samenwerkingspartners als voor (nieuwe) collega’s!

Jouw functie

Als verpleegassistent ondersteun je de verpleegkundigen bij het uitvoeren van de dagelijkse zorg aan onze patiënten. Naast deze ondersteuning voer je (lichte) huishoudelijke taken uit. Je zorgt ervoor dat er voldoende materiaal en apparatuur op de afdeling is. Daarnaast onderhoud je de contacten met de patiënten. Ook heb je een signalerende rol, jij houdt in de gaten of er eventuele wijzigingen zijn in de gezondheidssituatie van patiënten. Je werkt onregelmatige diensten, ook in het weekend, waarbij de vraag met name gericht is op avonddiensten van 18.00 tot 23.00uur.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je beschikt over een Helpende niveau 2 diploma en hebt ervaring als verpleegassistent.
Je bent flexibel, stressbestendig en representatief. Je kunt zelfstandig als in teamverband functioneren en bent vaardig in het begeleiden van patiënten.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €2.279,- en maximaal €2.975,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 25 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Kim Saat of Therese Terwindt, Teamcoördinator van de verpleegafdeling Dwarslaesie, bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 9324


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.279 - € 2.975 per maand
Revalidatie
Zorgondersteuning

of