Overslaan naar content

Teamleider Schoonmaak

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maandFacilitair Bedrijf & VastgoedFacilitair

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of, geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die zich voor een leven met meer beweging en minder pijn richten tot ons. Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Teamleider Schoonmaak

Afdeling Schoonmaak binnen het Facilitair Bedrijf

32 uur per week

Locatie Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Schoonmaken in een ziekenhuis. Dan is schoon pas écht schoon als je voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Waarom? Omdat er onder andere op de verpleegafdelingen en in onze hypermoderne operatiekamers wordt schoongemaakt. Maar hoe krijg je dat dag in dag uit voor elkaar? Met een hecht team, dat lééft voor hygiëne. Het schoonmaak-team verzorgt de schoonmaak binnen de hele kliniek, Ook maken we de bedden schoon en weer op als patiënten met ontslag gaan en voeren we ondersteunde taken uit op de verpleegafdelingen en de OK. Tijdens de werkzaamheden houden we natuurlijk rekening met patiënten, bezoekers en collega’s. De aansturing van de afdeling doe je samen met twee collega teamleiders.

Jouw functie

Je inspireert, mobiliseert en motiveert je team en stuurt op resultaat. Je gelooft erin dat je alleen kunt verbeteren als je zelf het goede voorbeeld geeft, de dialoog aangaat en ruimte geeft voor ontwikkeling, groei en werkplezier. Je bewaakt de benodigde capaciteit en juiste medewerkers op de juiste plaats.


Als Teamleider Schoonmaak val je direct onder leiding van het Hoofd Schoonmaak, Receptie & Beveiliging. Waar het Hoofd samen met het Management Team van het Facilitair Bedrijf verantwoordelijk is voor het strategisch beleid, lever jij als teamleider een bijdrage aan de totstandkoming en bijstelling van het operationeel en tactisch afdelingsbeleid en toon je eigenaarschap bij de implementatie hiervan.


Als teamleider bepaal je mede de te varen koers van de afdeling. Hierbij verwachten wij dat je in staat bent de verbinding te leggen tussen alle betrokkenen, zowel binnen als buiten de afdeling, en draag je zorg voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden.


Naast de aansturing op de werkvloer ben je onder andere ook verantwoordelijk voor de bewaking van het afdelingsbudget, de jaargesprekkencyclus, het verzuimmanagement en de werving en selectie. Verder geef je hét voorbeeld als het gaat om het uitdragen van onze kernwaarden: mensgericht, excelleren, innovatief en ondernemend. Je signaleert knelpunten en ontwikkelpotentieel, bespreekt deze met je leidinggevende en doet verbetervoorstellen. Daarnaast ben je in staat de (on)gevraagde relevante rapportages aan te leveren.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau aangevuld met kennis van en ervaring in de facilitaire dienstverlening. Met jouw leidinggevende ervaring en de menselijke maat als instrument zet jij je met hart en ziel in om je team verder te brengen. Je motiveert en enthousiasmeert vanuit je eigen gedrevenheid en positieve inslag. Je bent innovatief, klantgericht, communicatief sterk en toont persoonlijk leiderschap in alles wat je doet. Je stimuleert het zelf organiserend vermogen van de medewerkers en werkt aan de optimalisatie van de werkprocessen. Ervaring in de schoonmaak is een pré, evenals ervaring in een ziekenhuis.


Vanuit je werkervaring vormt de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling schoonmaak geen probleem en vind je uitdagingen in de diverse ontwikkelingen binnen de afdeling de organisatie en de markt. Van nature ben je resultaatgericht en is daadkracht en een hands-on mentaliteit iets wat jou goed omschrijft. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden zoals tact, luisteren, overtuigingskracht, motiveren, stimuleren en aanspreken op gedrag.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 2.982,- en maximaal € 4.015 - bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten, een fiscaal aantrekkelijk fietsplan, gratis parkeren en een prachtige werkplek.


Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ingrid Cloosterman. Zij is Hoofd Schoonmaak, Receptie & Beveiliging. Zij is bereikbaar via 06-57837268 of per mail via [email protected]

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 augustus 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 en 8 augustus 2024.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maand
Facilitair Bedrijf & Vastgoed
Facilitair

of