Skip to content

Staffunctionaris Kwaliteit & Veiligheid

Nijmegen€ 3.115 - € 4.391 per maandKwaliteit & VeiligheidZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn per direct op zoek naar een:

Staffunctionaris Kwaliteit & Veiligheid

Afdeling Kwaliteit & Veiligheid
24 -32 uur per week

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. 

Jouw afdeling

De stafafdeling Kwaliteit & Veiligheid (K&V) ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek met analyses en advies op K&V- gebied. Ons informele team bestaat uit zestien medewerkers: elf staffunctionarissen/beleidsadviseurs, twee deskundigen infectiepreventie, een patiëntcontactpersoon en twee secretaresses.

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en bewaken van het kwaliteitsbeleid. Je adviseert het management van het Facilitair Bedrijf en de Operatie Kamers om de kwaliteit en veiligheid van de zorg- en dienstverlening te bewaken en nog beter te maken. Je maakt onderdeel uit van een team van kwaliteitsfunctionarissen. Naast je functie als staffunctionaris Kwaliteit & Veiligheid word je ingezet om verschillende ziekenhuiscommissies te begeleiden en ben je één van onze interne auditors. Als staffunctionaris Kwaliteit & Veiligheid ben je een doorzetter, werk je graag zelfstandig waarbij je de samenwerking met je collega’s en de afdelingen niet uit het oog verliest. Je bent dan ook een echte verbinder die op een motiverende wijze collega’s weet mee te nemen in het verder vergroten van het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde, relevante HBO opleiding (bijv. facilitair management) bij voorkeur aangevuld met een kwaliteitsdiploma en/of minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als staffunctionaris K&V. Je bent communicatief, creatief en analytisch en hebt affiniteit met data.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Saskia Vonk. Zij is bereikbaar via (024) 365 9928. 


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 april 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

De Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 april 2023 (eerste ronde) en 14 april 2023 (tweede ronde)


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.115 - € 4.391 per maand
Kwaliteit & Veiligheid
Zorgondersteuning