Skip to content

Senior Business Controller stafdiensten

Nijmegen€ 4.244 - € 6.396 per maandStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek op zoek naar een:

Senior Business Controller Stafdiensten

Financiën & Control 

36 uur per week

Nijmegen

Vind je het leuk om zowel zelfstandig als in een team te werken, om bezig te zijn met complexe vraagstukken op het gebied van vastgoed en ICT, om data-gedreven analyses te maken, om de poortwachtersrol te vervullen tussen finance en de operatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Je gaat werken bij de stafafdeling Finance & Control die de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek ondersteunt met analyses, informatievoorziening en advies op financieel en zorg-administratief gebied. Onze informele eenheid bestaat uit vier teams; Planning Control & Analyse, Financiële administratie, Zorgcontrol en Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO/IC), waar in totaal 40 medewerkers werkzaam zijn.

Planning & Control is verantwoordelijk voor de planning & control cyclus binnen de Sint Maartenskliniek (je kunt hierbij denken aan het rapportageproces, begrotingsproces en managementinformatie) en ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek met analyses, gevraagd en ongevraagd (financieel) advies, rapportages en specifieke projecten. Je werkt nauw samen in een jong en gezellig team met vijf Controllers en vijf Business Intelligence collega’s. Daarnaast werk je samen met andere afdelingen zoals het Logistiek Bedrijf, P&O, Kwaliteit & Veiligheid en ICT.

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het begrotings- en rapportageproces van de stafafdelingen facilitair bedrijf, vastgoed, ICT, P&O, Communicatie, Raad van Bestuur-staf en Raad van Bestuur. Je bewaakt en beoordeelt de financiële prestaties van jouw afdelingen en doet voorstellen om deze te verbeteren. Je zorgt voor de implementatie van beleid en toetst de uitvoering daarvan. Ook beoordeel je financiële vraagstukken door het opstellen van businesscases, analyseer je de consequenties en adviseer je het management over kansen, risico’s en oplossingsrichtingen. Natuurlijk lever je ook een innovatieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

Op concernniveau ben je verantwoordelijk voor de begroting en rapportage voor Sint Maartenskliniek algemeen en ben je verantwoordelijk voor de investeringsbegroting en de rapportage daarop. Vanuit deze verantwoordelijkheid participeer je in het treasury-overleg. Verder zitten twee grote projecten in je portefeuille te weten het nieuwbouwproject en de vervanging van het Elektronisch Patiënten Dossier.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt een academische opleiding richting bedrijfskunde of bedrijfseconomie. Daarnaast heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare (senior) control functie, met een sterke voorkeur van kennis van vastgoed en/ of investeringsvraagstukken. Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, kunt op diverse niveaus acteren en omgaan met diverse belangen. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan. Als financieel analyticus weet je te onderbouwen en te overtuigen. Met je deskundigheid en stevige persoonlijkheid straal je vertrouwen uit en word je gezien als een serieuze gesprekspartner. Je hebt goede communicatievaardigheden, waarmee je zowel een plezierige als ook een tactische en kritische sparringpartner bent. Bovendien werk je graag zelfstandig en proactief, waarbij je de samenwerking met je collega’s niet uit het oog verliest.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot een vast dienstverband, met een salaris van minimaal
€ 4.244,- en maximaal € 6.396,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 65 CAO ziekenhuizen; per 1 juni 2024 wordt het salaris met 5% verhoogd).  Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen! 

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

Nu solliciteren

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan Public Search. Neem voor meer informatie contact op met Lea ten Brink, 06 29588050 [email protected]

Nijmegen
€ 4.244 - € 6.396 per maand
Staf

of