Overslaan naar content

Secretaresse Raad van Bestuur

  • Nijmegen
Staf Raad van BestuurStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Secretaresse Raad van Bestuur

Afdeling Staf Raad van Bestuur

32 uur per week

Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Het secretariaat ondersteunt de Raad van Bestuur op professionele wijze met alle secretariële, administratieve, organisatorische en beleidsvoorbereidende taken. Het secretariaat is onderdeel van het bestuurssecretariaat en realiseert samen een goed georganiseerde, op elkaar afgestemde en up-to-date dienstverlening.

Jouw functie

Je ondersteunt de voorzitter, het lid van de Raad van Bestuur en/of de secretaris Raad van Bestuur op professionele wijze in alle secretariële, administratieve, organisatorische en beleidsvoorbereidende taken. Je maakt onderdeel uit van het bestuurssecretariaat en realiseert samen met je collega’s een goed georganiseerde, op elkaar afgestemde en up-to-date dienstverlening. Je ontvangt leiding van de secretaris van de Raad van Bestuur.

Ontzorgen staat in deze functie centraal. Als spin in het web fungeer je als de oren en ogen van de Raad van Bestuur. Je bent verantwoordelijk voor alle reguliere secretariële en organisatorische werkzaamheden. Je regelt (interne en externe) complexe afspraken, beheert agenda’s, bewaakt de follow-up van acties en afspraken, verzorgt inkomende/uitgaande e-mail en post, stelt correspondentie op en verzorgt de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten. Je werkt samen in een team van drie collega’s van het bestuurssecretariaat. Je bent betrokken bij de organisatie van verschillende bijeenkomsten. Je springt in voor je collega’s van het bestuurssecretariaat bij hun afwezigheid. Je vormt samen één team waarin jullie gelijkwaardig zijn.

Vereisten

Wat neem je mee?

Voor deze functie heb je bij voorkeur (ruime) ervaring opgedaan als secretaresse voor een directeur of Raad van Bestuur van een dynamische organisatie. Je bent accuraat en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Hectiek werkt voor jou motiverend. Je weet wat er speelt en je bent in staat om daar proactief invulling aan te geven. Je bent flexibel en zo nodig bereid een stapje extra te zetten. Je bent open, opgewekt, met een nuchtere no-nonsense mentaliteit. Uiteraard heb je een dienstverlenende houding en kun je op een correcte, diplomatieke, integere en representatieve wijze omgaan met mensen vanuit alle lagen van de organisatie en daarbuiten. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en beschikt over een relevante opleiding op minimaal mbo-4 niveau.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris conform functie en CAO Ziekenhuizen. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Lisette Mennen, secretaris Raad van Bestuur. Zij is bereikbaar via telefoon (024) 365 92 33.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan zo snel mogelijk de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg en bij voorkeur op korte termijn.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
Staf Raad van Bestuur
Staf

of