Overslaan naar content

Schoonmaakmedewerker (allround)

  • Nijmegen
€ 2.279 - € 2.832 per maandFacilitair Bedrijf & VastgoedFacilitair

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Schoonmaakmedewerker (allround)

Afdeling Facilitair bedrijf

24 uur gemiddeld per week

Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Het Facilitair Bedrijf van de Sint Maartenskliniek ontvangt, verzorgt en ondersteunt patiënten, medewerkers en bezoekers. Als één van de eerste zorginstellingen in Nederland verzorgt deze afdeling lekkere, verse maaltijden met duurzame regionale ingrediënten. Maar ook op andere gebieden geldt dat het Facilitair Bedrijf op een proactieve manier streeft naar het inspelen op de behoeften van alle mensen die een beroep doen op de Sint Maartenskliniek.

Jouw functie

Je verricht dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden in alle voorkomende ruimten. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden op de verpleegafdelingen. Je houdt bij de uitvoering van jouw werkzaamheden rekening met de gebruiker(s) van de werkplek en je gaat doelmatig om met het schoonmaakmateriaal en de schoonmaakapparatuur. Je signaleert (technische) gebreken en meldt deze aan de leidinggevende. De werktijden vallen maandag t/m vrijdag tussen 07.00 uur en 20.00 uur, incidenteel in het weekend en/of op feestdagen.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je haalt voldoening uit het professioneel en optimaal schoonhouden van onze afdelingen binnen de Sint Maartenskliniek. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor hygiëne en schoonmaakactiviteiten. Daarnaast ben je integer en bezit je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Ook beschik je over een groot opmerkingsvermogen, ben je flexibel inzetbaar en bereid om een opleiding schoonmaak te volgen. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €2279,- en maximaal €2832,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 20 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? ? Neem dan contact op met Sylvia Kleinschiphorst of Mariska Nova, Teamleiders Schoonmaak & Voedingsservice, via telefoonnummer 0623530845.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 19 april 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 april 2024.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.279 - € 2.832 per maand
Facilitair Bedrijf & Vastgoed
Facilitair

of