Overslaan naar content

Roosterplanner

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maandOrthopedieZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. 

Help jij mee aan de beste zorg? 


We zijn per september op zoek naar een:

Roosterplanner

Afdeling zorglogistiek Orthopedie

32-36 uur per week

Standplaats Nijmegen i.c.m. mogelijkheid tot deels thuis werken

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Zorglogistiek Orthopedie ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek. Het team bestaat uit 55 enthousiaste medewerkers die het volledige plan- en roosterproces van de orthopedische zorgketen ondersteunen, inclusief Anesthesiologie en Radiologie. Onze afdeling bestaat uit adviseurs capaciteitsmanagement, roosterplanners, spreekuurrasterplanners, OK planners, poli planners en medisch secretariaat.

Jouw functie

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Het efficiënt inroosteren van de medisch specialisten en medisch ondersteuners.
  • Het gebruik van verschillende ‘tools’ om een afweging te kunnen maken tussen de belangen van de patiënt, medewerker en bedrijfsvoering m.b.t. het rooster.
  • Afstemming met collega’s om roosters te verbeteren.
  • Doorvoeren van roostermutaties.
  • Het doen van verbetervoorstellen en/of aanpassingen bij het optreden van knelpunten.
  • Een bijdrage leveren aan roosteroverleggen.
  • Eerste aanspreekpunt voor vragen van roosterdeelnemers.

Vereisten

Wat neem je mee?

Wij zoeken planners met HBO werk-en denkniveau. Ervaring met roosterplanning, roosterprogramma’s MedSpace, OWS en Excel is een pré. Je lost eenvoudig problemen op en je overziet de gevolgen van verschillende keuzes voor zowel de korte als de lange termijn. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, ben je goed in het creëren van structuur en houd je van overzicht.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een 1 jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal 

€ 2.982,- en maximaal € 4.015,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ferry Smeenk, afdelingshoofd Zorglogistiek Orthopedie. Hij is bereikbaar via 

06-38019388 en [email protected].

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan uiterlijk 3 juni 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 11 juni 2024, een eventueel tweede gesprek is op dinsdag 18 juni 2024.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maand
Orthopedie
Zorgondersteuning

of