Skip to content

Revalidatiearts

Nijmegen€ 7.196 - € 12.823 per maandRevalidatieMedisch specialist

Beweeg met ons mee


Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met een geïnfecteerde knieprothese of chronische rugpijn tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn per 1 juli 2023 op zoek naar een:

Revalidatiearts 

Revalidatie unit Neurorevalidatie 
0,7 tot 1,0 fte (32 uur tot 45 uur per week) 

Locatie NijmegenDe Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. 

Jouw afdeling

Het revalidatiecentrum is een van de vier zorgcentra van de Sint Maartenskliniek. De medische staf revalidatiegeneeskunde bestaat uit 25 collega revalidatieartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Samen verzorgen zij de revalidatiegeneeskundige zorg in de Sint Maartenskliniek en de ziekenhuizen in het netwerk (Nijmegen en Boxmeer). Verder zijn er consultfuncties in meerdere verpleegklinieken en kinderbehandelcentra.

Wij participeren in het opleidingscluster Oost-Nederland in de opleiding tot revalidatiearts.
De Sint Maartenskliniek heeft ‘evidence based’ werken hoog in het vaandel staan. Op het brede gebied van houding en beweging zijn wij toonaangevend in Nederland, mede door de nauwe samenwerking met de zorgcentra van orthopedie, reumatologie en de pijnbehandeling.


Jouw functie

Je werkt als revalidatiearts binnen het team van de unit neurorevalidatie.

De afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat uit onder andere: verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Ze werken nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. Het geven van de beste zorg voor het optimaal functioneren in het leven van alledag is de kern van het werk. De doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerose (MS), Cerebrale Parese (CP) en Neuro Musculaire Aandoeningen (NMA). Wij bieden vraaggerichte revalidatiezorg. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.

Je werk staat in het teken van brede interdisciplinaire samenwerking en de doorontwikkeling van het vak. We zijn op zoek naar een nieuwe collega met affiniteit voor zowel de klinische als poliklinische setting van onze neuro-revalidatiezorg.


Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt al meerdere jaren ervaring in de neurorevalidatie en hebt een heldere visie op het vak ontwikkeld. Je gaat voor het beste resultaat en kent geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast heb je interesse in de diverse deelgebieden van de neurorevalidatie. Je bent bovendien geïnteresseerd in alle nieuwe ontwikkelingen in het vak en wilt daar zelf ook aan bijdragen. Verder zoek je graag de samenwerking binnen en buiten het team van de neurorevalidatie, ons gespecialiseerd ziekenhuis en onze netwerkpartners. Je weet de wensen van de patiënt uitstekend te combineren met de professionele uitdaging en het bedrijfsbelang.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen.

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie in de stimulerende omgeving van één van de topcentra in Nederland. De Sint Maartenskliniek biedt topkwaliteit dichtbij de patiënt en levert verantwoorde laagdrempelige zorg.

Je krijgt een aanstelling, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de landelijke AMS-regeling. Tevens bieden wij de mogelijkheid een excellentietoeslag te verwerven en te sparen voor sabbatical leave. Daarnaast profiteer je van zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.


Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de heer Bart van Oosteren unit coördinator Neurorevalidatie, of met mevrouw H. Bongers, revalidatiearts en medisch manager van het revalidatiecentrum in de Sint Maartenskliniek, beiden bereikbaar via telefoon­nummer (024) 365 91 88

Ook is het mogelijk om een dagdeel mee te lopen als je dat zou willen.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 20 februari 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 27 februari 2023 in de avond


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Gelderland, Nijmegen
€ 7.196 - € 12.823 per maand
Revalidatie