Overslaan naar content

Reumatoloog

  • Ede
  • Nijmegen
+1 meer
ReumatologieMedisch specialist

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen.

We zijn per direct op zoek naar een:

Reumatoloog

Afdeling Reumatologie

40 - 45 uur per week

Regio Ede en Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Reumatologie van de Sint Maartenskliniek is de grootste van Nederland en levert excellente reumatische zorg. Als 1 van de slechts 40 centra in Europa hebben we het predicaat ‘Centra of Excellence in Rheumatology’ ontvangen van de EULAR (European League Against Rheumatism). Dit onder andere op grond van het aantal en de kwaliteit van de wetenschappelijke publicaties. Deze toekenning stimuleert ons tot continue verbetering en ontwikkeling.


Het werken in een groot en gespecialiseerd team van reumatologen brengt specifieke voordelen met zich mee. Zo zijn veel generieke taken te verdelen, is er een sterke leercultuur gericht op kennisdelen en is er een professionele poli organisatie met heldere protocollen en afspraken. Een dermate grote kliniek maakt dat besluitvorming niet gestoeld op unanimiteit maar op de richting van de groep. Dit vraagt van iedere specialist conformeren aan en flexibel meebewegen met de groepsrichting. Daarbij vraagt ook de multilocatiestrategie flexibiliteit van de reumatoloog om te werken op verschillende werkplekken en onder verschillende omstandigheden. We bieden hoogwaardig zorg in Nijmegen (Sint Maartenskliniek Nijmegen en Canisius Wilhelmina Ziekenhuis), Boxmeer, Geldrop, regio Ede en Woerden.

Jouw functie

In de functie hou je je hoofdzakelijk bezig met poliklinische patiëntenzorg. Deze verricht je veelal op onze poliklinische locatie in de regio Ede, maar ook minimaal 1 dag per week op onze hoofdvestiging in Nijmegen. Daarnaast ben je betrokken bij de opleiding van reumatologen, begeleiding van arts-onderzoekers, co-assistenten en huisartsen in opleiding. Je werkt intensief samen in een groot team van reumatologen, physician assistants, reumaverpleegkundigen en polimedewerkers.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je bent een ambitieuze en ervaren allround reumatoloog. 
  • Je bent flexibel en je vindt gemakkelijk jouw draai op verschillende werkplekken en onder verschillende omstandigheden.
  • Je bent ondernemend, je communiceert goed op alle niveaus en weet anderen te enthousiasmeren. 
  • Investeren in de relatie met verwijzers en andere zorgverleners is voor jou een tweede natuur. 
  • Bovendien voel jij je thuis in een cultuur waarin elkaar aanspreken vanzelfsprekend is. 
  • Digitalisering van de zorg gaat een belangrijk aandachtspunt zijn voor ons centrum in de komende jaren. Specifieke ervaring of belangstelling hierin strekt tot aanbeveling.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband. Je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden conform AMS-regeling, aangevuld met lokale regelingen zoals een sabbatical regeling en de mogelijkheid tot prestatietoeslag na 5 jaar dienstverband.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Karen Bevers, reumatoloog en medisch manager Reumatologie. Zij is bereikbaar via (024) 365 92 75 en [email protected].


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 18 juni 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 juli 2024 in de avond. Een meeloopdag kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en
indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Ede
  • Nijmegen
+1 meer
Reumatologie
Medisch specialist

of