Skip to content

Regieverpleegkundige

Nijmegen€ 2.759 - € 3.922 per maandOrthopedieVerpleegkundige

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?

In verband met uitbreiding van het infectieteam zijn we op zoek naar:

Regieverpleegkundige 

32 uur per week
locatie
 Nijmegen

De Sint Maartenskliniek


De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De verpleegkundigen ten behoeve van de infectienazorg vallen onder de polikliniek orthopedie. Het infectieteam begeleidt patiënten die een bot- of gewrichtsinfectie hebben en om deze reden langdurig antibiotica gebruiken. In ons infectieteam werken op dit moment 3 verpleegkundigen, onder getrapte supervisie van de ziekenhuisarts en de internisten.

Jouw functie

De Sint Maartenskliniek zoekt een verpleegkundige voor het infectieteam die zorg draagt voor continuïteit en kwaliteitsverbetering van de zorg die geleverd wordt aan patiënten met een orthopedische infectie. Je werkzaamheden zijn zowel solistisch als multidisciplinair van aard.

In je werk als infectienazorg verpleegkundige ben je betrokken in de gehele keten van zorg van de patiënt met een orthopedische infectie. Je werkzaamheden beginnen op het moment dat er een infectie is vastgesteld en langdurige antibiotica wordt gestart. Je instrueert al tijdens de opname en begeleidt de patiënt en bent het directe aanspreekpunt na het ontslag van de patiënt.


Je signaleert vroegtijdig problemen rondom de infectiebehandeling. Je voert telefonische consulten uit en ondersteunt de internist tijdens het nazorg spreekuur.

Naast je werk als verpleegkundige vervul je een kartrekkersrol met betrekking tot de verdere uitbreiding, kwaliteitsverbetering, veiligheid en innovatie van de infectienazorg. Je bent pro actief en hebt een visie op de verdere opbouw en verbetering van de nazorg van infectiepatiënten. Op basis van evidence based practise ontwikkel je de infectienazorg, waarbij je de ruimte krijgt om zelf onderzoek te doen. Je zult actief deel gaan nemen aan het wekelijkse multidisciplinaire infectie overleg met de ziekenhuisartsen, medisch specialisten en paramedici en voert desgewenst overleg met de eerste lijn. In de toekomst zul je een actieve rol vervullen bij de zorg rondom intraveneuze antibiotica behandeling in de thuissituatie (OPAT) en bij scholing van collega verpleegkundigen binnen de afdeling orthopedie.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent enthousiast en beschikt over het diploma verpleegkundige op het kwalificatieniveau 5 (NLQF 6) en een BIG-registratie. Affiniteit met patiënten die een infectie hebben en ervaring in het verrichten van wetenschappelijk onderzoek is een pre. Je kunt klinisch redeneren en je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent daarbij patiëntgericht, gedreven, initiatiefrijk, flexibel, communicatief sterk, daadkrachtig en samenwerkings- en resultaatgericht. Je hebt een helikopterview voor de coördinatie van zorg rondom een grote groep patiënten. Je bent gemotiveerd om de infectienazorg verder te verbeteren en uit te breiden en denkt daarbij buiten de grenzen van de eigen afdeling.


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met een salaris van minimaal € 2.759 en maximaal € 3.922 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 50 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.


Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rian Loose, afdelingshoofd polikliniek/medisch secretariaat orthopedie. Zij is bereikbaar via (024) 3659961.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 22 maart 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nijmegen
€ 2.759 - € 3.922 per maand
Orthopedie
Verpleegkundige