Overslaan naar content

Recruiter

Nijmegen€ 3.047 - € 4.324 per maandPersoneel & OrganisatieStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij ons mee aan de beste zorg?

We zijn per direct op zoek naar een:

Recruiter

Afdeling HRM
24-28 uur per week

Locatie NijmegenOntdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet

Jouw afdeling

De afdeling HRM faciliteert leidinggevenden met de beste medewerkers en medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Vanuit onze HRM-visie werken we aan thema’s als ‘persoonlijk leiderschap’, ‘talentontwikkeling’, ‘interdisciplinaire samenwerking’ en ‘continu leren’.  Daarmee is de afdeling HRM dé plek in ons ziekenhuis waar de strategie gerealiseerd wordt met professioneel HRM-beleid & advies. De afdeling bestaat uit vijf HR-adviseurs, een beleidsadviseur en een re-integratieadviseur, het team P&O-Services en de Maartensacademie (het leerhuis van onze kliniek).

Jouw functie

Wij vertellen je graag alles over ons HRM voor onze huidige medewerkers! Zorg jij voor het aantrekken van de meest getalenteerde nieuwe medewerkers? Je krijgt de vrijheid dit te doen op jouw manier. Je valt hierbij terug op je ervaring en zoekt de arbeidsmarkt actief op. We kennen namelijk maar één recruiter, en dat ben jij!

Je bent niet zomaar een recruiter. Jij laat je niet overladen met sollicitatiegesprekken, teksten schrijven en cv’s screenen. Nee, jij verkent, profileert, sourcet én verbindt. Online, offline, in de regio en daarbuiten. Jij wordt onze corporate recruiter en zoekt dus zorgprofessionals zoals verpleegkundigen maar ook bijv. ICT’ers, financials en facilitair medewerkers. Dit maakt jouw baan afwisselend en uitdagend. Jij voegt waarde toe als specialist.

Je werkt vanuit onze hoofdlocatie in Nijmegen voor de hele organisatie, inclusief onze vestigingen in het westen, midden en zuiden van het land. Daarbij sta je als recruiter zeker niet alleen! Met onze arbeidsmarktcommunicatie specialisten versterk je ons employer brand, met de leidinggevenden versterk je het profiel, met de HR adviseurs versterk je de candidate journey. En met al onze medewerkers samen versterk je ieders ambassadeurschap en ontwikkeling tot medewerver.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste en ervaren allround recruiter. Vanuit je ruime ervaring lever je een overtuigende bijdrage aan strategisch recruitment en vertaal je dit door naar concrete recruitmentinstrumenten en -activiteiten. Vanuit je relevante opleiding op Hbo-niveau aangevuld met actuele kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied pak je met even groot gemak operationele HR-taken op.

Jij bent de specialist. Jij doorgrondt de arbeidsmarkt als geen ander. Of het nou zorg- of staffuncties betreft. Jij weet waar potentiële nieuwe collega’s zich bewegen, wat hen beweegt én hoe wij hen kunnen verleiden met ons te werken aan de mooiste uitdaging die er is #werkenaanbewegingsvrijheid.

Natuurlijk ben je dus een doortastende gesprekspartner, resultaatgericht en energiek. Daarnaast heb je een flinke dosis (organisatie)sensitiviteit en weet je op verschillende niveaus medewerkers te betrekken. Kortom, je bent een gedreven vakvrouw/vakman met passie voor recruitment. En bovenal: jij bent dé persoonlijkheid die het verschil gaat maken!

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 3.047,- en maximaal € 4.324,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 50 CAO ziekenhuizen). Per juni 2024 stijgt je salaris direct 5% i.v.m. de CAO-verhoging. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Wendy Koster, Manager HRM of Hans van Donschot, HR Adviseur. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 06-83096755 resp. 06-52483325 of via 024-3659199. Mailen kan natuurlijk: [email protected] / [email protected]


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Verras ons gerust met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag bijvoorbeeld ook een video opnemen. Bij voldoende geschikte kandidaten zullen wij de vacature sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tenzij je als bureaurecruiter natuurlijk zelf geïnteresseerd bent.

Nijmegen
€ 3.047 - € 4.324 per maand
Personeel & Organisatie
Staf

of