Skip to content

Projectleider bedrijfsbureau

Nijmegen€ 3.389 - € 4.964 per maandStaf Raad van BestuurStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene chronische rugpijn, geïnfecteerde knieprothese. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?

We zijn per direct op zoek naar een:

Projectleider

Afdeling bedrijfsbureau
32 - 36 uur per week

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet

Jouw afdeling

Het Bedrijfsbureau van de Sint Maartenskliniek leidt in opdracht van het managementteam projecten die impact hebben op de bedrijfsvoering van het gehele ziekenhuis. Het gaat om organisatie brede, complexe en risicovolle projecten op gebieden als kwaliteit, innovatie, ICT of op organisatorisch gebied, waarbij we de zorg voor de patiënt altijd centraal stellen. Je werkt hier samen in een leuk team met andere projectleiders en beleidsadviseurs.

Jouw functie

In de functie van projectleider fungeer je als aanspreekpunt, verdeel je de werkzaamheden, maak je een haalbaar plan, begeleid je projectmedewerkers en zorg je voor de benodigde middelen en uiteindelijk het resultaat. Op dit moment zet de Sint Maartenskliniek de volgende stappen op het gebied van de strategie.. De projecten die je gaat leiden, vallen onder de implementatie van de vernieuwde strategie

Vereisten

Wat neem je mee?

Wij zoeken een ambitieuze en stevige persoonlijkheid met goede communicatieve en relationele eigenschappen: een bruggenbouwer met oog voor resultaat. Zelfstandig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je neemt je verantwoordelijkheid, bent doortastend, staat open voor vernieuwing en beschikt over een heldere schrijfstijl. Het omgaan met weerstand en tegengestelde belangen gaat je gemakkelijk af. Je hebt bij voorkeur ervaring met digitale transities en/of verandermanagement. Je hebt een aan de gezondheidszorg gerelateerde opleidingsachtergrond (post-hbo- of wo-niveau) dan wel in de bestuurskunde, economie of bedrijfskunde. Daarnaast beschik je over ruime werkervaring als projectleider met de nodige kennis van projectmanagement methodieken. Ervaring op het gebied van financieel projectmanagement, budgetbeheer en werken met subsidies is wenselijk.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal € 3.389- en maximaal € 4.964,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkomgeving. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Lisette Mennen manager bedrijfsbureau. Zij is bereikbaar via 06-10722241. Of met Remco Hoogendijk manager innovatie, bereikbaar via telefoonnummer 06-28909188.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 23 maart 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

We kijken nu al uit naar je reactie! De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 27 maart in de middag.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.389 - € 4.964 per maand
Staf Raad van Bestuur
Staf