Skip to content

Physician Assistant Orthopedie

Woerden€ 3.850 - € 5.801 per maandOrthopedieParamedici

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun hoop vestigen op ons, voor een leven met meer beweging en minder pijn.
Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Physician Assistant Orthopedie

Knie en voet-enkelproblematiek

27- 36 uur per week
Woerden en Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


Jouw afdeling

We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van complexe reconstructieve chirurgie van de knie en voet-enkel. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks hoogstaande orthopedische zorg. In ons revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. We bieden een inspirerend werkklimaat in een team van orthopedisch chirurgen, fellows en opleidingsassistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. In deze functie ga je onder andere samenwerken met orthopeden, collega PA’s, arts- assistenten, doktersassistenten, verpleegkundigen en ziekenhuisartsen.


Jouw functie

Je komt te werken bij de afdeling Orthopedie, met de focus op voet-enkel en kniepathologie. Je zal voornamelijk werkzaam zijn op de polikliniek, en ook assisteren op de operatiekamer in Nijmegen. Poliklinisch verricht je, onder supervisie van de orthopedisch chirurg, de anamnese, lichamelijk onderzoek en je stelt een behandelplan op voor nieuwe patiënten. Controlepatiënten begeleid je zelfstandig bij hun behandeling. Daarnaast kun je ingezet worden voor andere werkzaamheden binnen de orthopedische keten. Tevens vind je het leuk om binnen de units continuïteit en kwaliteit van de zorg te bewaken en verbeterplannen op te stellen met de unitleden.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een gediplomeerd physician assistant en hebt interesse in begeleiding en behandeling van patiënten met knie- en voet-enkelklachten (we zullen je de mogelijkheid bieden je hierin verder te bekwamen). Je bent enthousiast, flexibel en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief.


Dit bieden wij

Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak patiënten die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met een salaris van minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 65 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.


Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Mark Stegeman, voorzitter voet-enkelunit of José Smolders, voorzitter knie-unit. Je kan ons bereiken via telefoonnummer (024) 3659296 .

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór maandag 27 maart 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


Een meeloopdag kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Woerden
€ 3.850 - € 5.801 per maand
Orthopedie
Paramedici