Overslaan naar content

Neurorevalidatie verpleegkundige

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maandRevalidatieVerpleegkundige

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg? 


We zijn per direct op zoek naar:

2 Verpleegkundigen 


Unit Neurorevalidatie

28-32 uur per week 

Locatie Nijmegen 

Ontdek in onze video's (link) waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De klinische afdeling Neurorevalidatie van de Sint Maartenskliniek staat bekend om haar expertise en innovatieve aanpak. Het uitgebreide en gespecialiseerde team bestaat onder andere uit verpleegkundigen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, GZ psychologen en maatschappelijk werkenden. Op basis van vraaggerichte revalidatiezorg werken we als team nauw samen om de revalidant weer verder in beweging te brengen. De afdeling Neurorevalidatie biedt klinische en poliklinische revalidatiebehandeling aan volwassenen. De klinische doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met Niet Aangeboren hersenletsel (NAH). Sinds 3 jaar werken wij met een Leer- en Innovatie team, kortweg LINT. Dat is een multidisciplinaire leerafdeling waar in samenwerking met ROC en HAN toegepast praktijkonderzoek en beroepspraktijk opleiden wordt vorm gegeven. De afdeling bevindt zich in een gloednieuw modern gebouw in een bijzonder bosrijke omgeving.

Jouw functie

Als verpleegkundige van de unit Neurorevalidatie organiseer, coördineer en bied je revalidatiezorg aan volwassenen. Je werkt samen met een enthousiast en gedreven interdisciplinair team. Je levert een actieve bijdrage als verpleegkundige samen met de andere disciplines. Daarnaast werk je intensief samen met de revalidant en zijn naaste omgeving als verpleegkundig contactpersoon om te komen tot een optimaal revalidatieproces. 

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (MBO/HBO, kwalificatieniveau 4 – 6) en in bezit van BIG-registratie. Je bent in staat zowel zelfstandig als interdisciplinair en methodisch te werken. Je hebt een flexibele, collegiale instelling. Ervaring als werkbegeleider in de zorg is een pré. De werkzaamheden worden verricht volgens een onregelmatig dienstrooster.

Dit bieden wij

Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €2.982,- en maximaal €4.015,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 45 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Carmen van der Hooft en/of Karin Swinkels. Zij zijn bereikbaar via (024) 365 9376 en [email protected]


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop ‘solliciteren’ bovenaan deze pagina. Met geschikte kandidaten gaan we direct in gesprek. We kijken nu al uit naar jouw reactie! We ronden de procedure bij voorkeur vóór 1 juli 2024 af.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 2.982 - € 4.015 per maand
Revalidatie
Verpleegkundige

of