Skip to content

Medewerker Spoelkeuken

Nijmegen€ 2.028 - € 2.409 per maandFacilitair Bedrijf & VastgoedZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg? 


Wij zijn per direct op zoek naar een

Medewerker spoelkeuken 

Voor onze afdeling eten en drinken binnen het Facilitair Bedrijf

Gemiddeld 15 tot 20 uur per week verdeeld over 3 á 4 dagen (tevens zijn wij ook opzoek naar oproepkrachten)

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Eten en Drinken binnen de Sint Maartenksliniek verzorgt de dagelijkse werkzaamheden voor alles wat met voeding te maken heeft. Zo verzorgen we o.a. de maaltijden voor onze patiënten, lunchgerechten voor bezoekers en medewerkers, maar ook bijvoorbeeld de catering voor verschillende bijeenkomsten. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en streekproducten. Onze gasten kunnen dan ook altijd genieten van (h)eerlijke producten bijvoorbeeld in onze Maartenscorner, in het sfeervolle restaurant Het Rondeel of in een van de vergaderlocaties binnen de Sint Maartenskliniek. En daarbij komt dat we sinds begin dit jaar werken in een splinternieuwe keuken! Hoe gaaf is dat dan…


Jouw functie

Als spoelkeuken medewerker verricht je de dagelijkse afwas- en schoonmaakwerk-zaamheden. Samen met je collega’s zorg je voor een goed verloop van de dag, zowel door de week als in het weekend. Je zorgt er ook voor dat de spullen die in de afwas komen weer op de juiste plek terecht komen, of dit nu in de keuken is of achter het buffet in het restaurant. Daarnaast help je mee met een stukje schoonmaak van de keuken en de buffetten.

Kennis Praktische ervaringskennis en kennis van werkvoorschriften (als HACCP) is nodig voor het afwassen en schoonmaken binnen de spoelkeuken. Zelfstandigheid De werkzaamheden worden volgens vast schema, werkafspraken en voorschriften verricht. Werkt conform het vastgestelde kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Bij problemen in de werkuitvoering is terugval op de leidinggevende mogelijk. Sociale vaardigheden Sociale vaardigheden zijn nodig bij het contact met collega’s.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Praktische ervaringskennis en kennis van werkvoorschriften (als HACCP) is nodig voor het afwassen en schoonmaken binnen de spoelkeuken.
  • Je hebt gevoel voor netjes werken en hygiëne;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Ervaring is geen vereiste, maar met een goede inzet zullen wij je alles leren;


Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal

€ 2028,- en maximaal € 2409,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 15 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Anita van Leijen, teamleider Restaurant & Catering. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 9569.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 28 maart 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

De Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 5 april 2023.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.028 - € 2.409 per maand
Facilitair Bedrijf & Vastgoed
Zorgondersteuning