Skip to content

Medewerker Restaurant & Catering

Nijmegen€ 2.028 - € 2.554 per maandFacilitair Bedrijf & VastgoedZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg? 


Wij zijn per direct op zoek naar een

Medewerker Restaurant & Catering

Voor onze afdeling eten en drinken binnen het Facilitair Bedrijf

Gemiddeld 20 tot 24 uur per week (Tevens zijn wij op zoek naar oproepkrachten)

Locatie Nijmegen

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Eten en Drinken binnen de Sint Maartenskliniek verzorgt de dagelijkse werkzaamheden voor alles wat met voeding te maken heeft. Zo verzorgen we o.a. de maaltijden voor onze patiënten, lunchgerechten voor bezoekers en medewerkers, maar ook bijvoorbeeld de catering voor verschillende bijeenkomsten. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en streekproducten. Onze gasten kunnen dan ook altijd genieten van (h)eerlijke producten bijvoorbeeld in onze Maartenscorner, in het sfeervolle restaurant Het Rondeel of in een van de vergaderlocaties binnen de Sint Maartenskliniek. En daarbij komt dat we sinds begin dit jaar werken in een splinternieuwe keuken! Hoe gaaf is dat dan…

Jouw functie

Samen met je collega’s zorg je voor een goed verloop van de dag, zowel door de week als een keer in het weekend (tussen 08.00-20.00 uur). Flexibele inzetbaarheid is derhalve van belang. Je zorgt ervoor om telkens alles op tijd klaar te hebben zodat onze patiënten, bezoekers en collega’s naar behoefte gefaciliteerd worden. Dit kan zowel in het restaurant zijn, bij een event of de kok een handje helpen in de keuken. Het is derhalve nodig dat je snel kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • Je hebt een (Horeca-)opleiding op minimaal VMBO-niveau of enkele jaren relevante praktijkervaring in de bedrijfscatering/horeca;
  • Je bent in het bezit van het diploma HACCP en Sociale Hygiëne of bereid deze te behalen;
  • Je hebt een gastvrije instelling en treedt representatief en correct op en je hebt gevoel voor hygiëne;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, je bent integer, flexibel, assertief en hebt een gedreven en probleemoplossende instelling;

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris van minimaal

€ 2028,- en maximaal € 2554,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 20 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Anita van Leijen, teamleider Restaurant & Catering. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (024) 365 9569.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 28 maart 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 

De Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 5 april 2023.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.028 - € 2.554 per maand
Facilitair Bedrijf & Vastgoed
Zorgondersteuning