Skip to content

Medewerker Boekhouding

Nijmegen€ 2.554 - € 3.922 per maandFinance & ControlStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij ons mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Medewerker Boekhouding

Afdeling Financiële administratie
20 - 36 uur per week

Locatie Nijmegen


De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet

Jouw afdeling

Je gaat werken bij de stafafdeling Finance & Control die de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek ondersteunt met analyses, informatievoorziening en advies op financieel en zorg-administratief gebied. Onze informele afdeling bestaat uit vier teams; Planning Control & Analyse, Financiële administratie, Zorgcontrol en Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/IC), waar in totaal 40 medewerkers werkzaam zijn.

Jouw functie

Als medewerker boekhouding verwerk je financiële mutaties, beheer je meerdere (sub) administraties en verzorg je interne verrekeningen en doorbelastingen. Je analyseert gegevens, stelt overzichten op, voert interne controles uit en bewaakt termijnen van administratieve procedures en processen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening, de exploitatierekening en managementrapportages.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je beschikt over een relevant MBO of HBO diploma en een HBO-denk/werkniveau, aangevuld met ruime ervaring op financieel-administratief gebied, bij voorkeur in de gezondheidszorg.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bedraagt je salaris minimaal €2.554 en maximaal €3.468 bruto per maand (FWG 45) of minimaal €2.759,- en maximaal €3.922,- bruto per maand (FWG 50), beiden op basis van 36 uur per week. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.  Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ton van den Dungen, manager financiële administratie. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (06) 40897336 of via t.vandendungen@maartenskliniek.nl.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 03-04-2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 13 en 20 april 2023


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 2.554 - € 3.922 per maand
Finance & Control
Staf