Skip to content

Medewerker balie

Beugen€ 2.028 - € 2.831 per maandOrthopedieZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot een volwassene met chronische rugpijn of een geïnfecteerde knieprothese. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Medewerker balie 

Polikliniek Orthopedie en Reumatologie

24 uur per week 

Standplaats Boxmeer

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.


In het Maasziekenhuis Boxmeer biedt de Sint Maartenskliniek orthopedische, reumatologische en revalidatiezorg voor volwassenen. Ook is hier de Sint MaartensKinderkliniek gevestigd. Hier worden kinderen uit heel Nederland met klachten op het gebied van houding en beweging (skelet-, gewrichts- en spieraandoeningen) behandeld door een kinderorthopeed, kinderreumatoloog of kinderrevalidatie-arts. Om de allerbeste (kinder)zorg te kunnen bieden, werken deze specialisten onderling nauw samen, maar ook met diverse specialisten en afdelingen van het Maasziekenhuis Pantein en het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Jaarlijks vinden in Boxmeer een kleine 15.000 poliklinische consulten plaats en verrichten we ongeveer 1600 operaties, waarvan 400 bij kinderen.

Jouw afdeling

De afdeling polikliniek Boxmeer ondersteunt de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek door enthousiaste medewerkers die patiëntgerichte zorg en administratieve ondersteuning bieden voor al onze patiënten. De afdeling kenmerkt zich door de korte lijnen met de diverse specialisten en andere collega’s.

Jouw functie 

De belangrijkste taak binnen de functie van medewerker balie B is het ondersteunen van de orthopeden en reumatologen tijdens het spreekuur en het ontvangen van patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van afspraken zowel voor orthopedie als voor reumatologie. Daarnaast verricht je organisatorische en administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het poliklinisch proces en verwerk je de digitale orders die voortkomen uit het spreekuur.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een opleiding in administratieve richting op MBO-3 niveau. Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring en ervaring met het werken met een elektronisch patiënten dossier (EPD). Je bent in staat zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ook beschik je over goede sociale vaardigheden, een enthousiaste en proactieve werkhouding en ben je flexibel, resultaatgericht en stressbestendig. Initiatief tonen om zaken te verbeteren wordt altijd gewaardeerd.

Dit bieden wij

Een afwisselende functie in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. De salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in functiegroep 30. Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 2.028,- en maximaal € 2.831- bruto per maand op fulltime basis (= 36 uur per week). Daarnaast bieden wij conform de CAO-Ziekenhuizen 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantietoeslag en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Auke Litjens. Zij is bereikbaar via (0485) 846965.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 7 februari 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 februari 2023.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Noord-Brabant, Beugen
€ 2.028 - € 2.831 per maand
Orthopedie