Skip to content

Leerling operatieassistent

NijmegenOrthopedieParamedici

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wil gaan leren?


Per maart 2024 zijn wij per direct op zoek naar een:

Leerling operatieassistent

Afdeling Chirurgie

36 uur per week

Nijmegen


Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet. 

Jouw afdeling

In ons revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers, één van de modernste in heel Nederland. Onze orthopedische operaties bij kinderen/jongeren tot en met 16 jaar worden uitgevoerd in de Maartenskinderkliniek locatie Boxmeer.

Jouw functie

Als leerling Operatieassistent word je op HBO-niveau opgeleid tot operatieassistent. De opleidingsduur is in totaal 3 jaar (minimaal 2 jaar en 10 maanden) bij een contract van 36 uur per week. Je combineert werken en studeren. Het theoriegedeelte volg je aan de UMC Utrecht Academie en het praktijkgedeelte op de afdeling chirurgie van de Sint Maartenskliniek, tevens doorloop je één of meerdere stages in het RadboudUMC. Je werkt altijd onder supervisie van een gediplomeerd collega.

Als (leerling) operatieassistent ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar maken van de operatiekamer, het omlopen en instrumenteren gedurende orthopedische ingrepen. Je bewaakt steriliteit en je zorgt voor een goede registratie met betrekking tot patiëntengegevens en verbruikte materialen.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook kun je presteren onder druk en sta je stevig in je schoenen.

Om toegelaten te worden tot de opleiding heb je een Havo diploma (bij voorkeur met natuur- en scheikunde in je vakkenpakket, of een MBO diploma niveau 4 (gericht op zorg) met natuur- en scheikunde in de vooropleiding of een HBO diploma (gericht op zorg).

Dit bieden wij 

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden.


Tijdens je opleiding kom je in dienst bij de Sint Maartenskliniek en krijg je van ons een leer-arbeidsovereenkomst, waarbij wij de opleiding (inclusief de bijbehorende boeken) betalen.

Na het behalen van je diploma bieden we je een vast dienstverband als operatieassistent aan.

Klinkt aantrekkelijk toch? Je salaris is afhankelijk van je huidige functie en inschaling. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Ook werk je in regelmatige diensten.


 Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met een van de afdelingshoofden of de praktijkopleider chirurgie.  

Mariëlle Haan, afdelingshoofd chirurgie ([email protected]) . 


Igor Visser, afdelingshoofd chirurgie a.i. ([email protected]). Telefonisch te bereiken via: 024-3659129.

Saskia Jacobs, praktijkopleider chirurgie ([email protected])

Telefonisch te bereiken via: 024-3659002


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 8 december de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
Orthopedie
Paramedici

of