Overslaan naar content

Junior Onderzoeker

  • Nijmegen
€ 3.606 - € 5.084 per maandResearchResearch

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. 

Help jij mee aan de beste zorg? 


We zijn per direct op zoek naar een:

Junior Onderzoeker

Afdeling Research

32-36 uur per week

Standplaats Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. 

Jouw functie

We zoeken een enthousiaste junior onderzoeker die graag wil meewerken aan het verkrijgen van inzicht in factoren die de complexiteit bepalen van knie-revisiechirurgie om uiteindelijk uitkomsten van geleverde zorg te verbeteren.


De resultaten van een eerst geplaatste knieprothese zijn over het algemeen goed. Toch houdt een aanzienlijk deel van de patiënten klachten of beperkingen na een operatie. Patiënten met een niet-functionerende knieprothese kunnen vanwege verschillende diagnoses in aanmerking komen voor een vervanging van hun prothese (knie-revisie). Een revisie-operatie heeft echter minder goede uitkomsten en een hogere complicatiekans dan een eerste knieprothese. Dit kan te maken hebben met de mate van complexiteit of zorgzwaarte van een knierevisie; dit hangt af van de combinatie van de diagnose, chirurgisch-technische factoren en patiënt-gerelateerde factoren. We willen met dit onderzoek inzicht krijgen in deze (factoren voor) complexiteit om zo de indicatiestelling en de uitkomsten van knie-revisiechirurgie te verbeteren.


Je onderzoek omvat onder andere het evalueren van het door Sint Maartenskliniek ontwikkelde model om ‘zorgzwaarte’ in te schatten en het opzetten en uitvoeren van een (multicenter) studie om van factoren die mate van complexiteit bepalen en uitkomsten van knie-revisies. Naast de hiervoor genoemde onderzoeken voer je ook andere projecten uit, waaronder een literatuurstudie en cohortstudie met bestaande data. Wij bieden ruimte voor eigen inbreng, zowel inhoudelijk als ook in de vorm van het volgen van cursussen.

Jouw afdeling

Op onze afdeling Research onderzoeken we elke dag hoe we de zorg nog beter, veiliger, patiëntgerichter en doelmatiger kunnen maken. De afdeling bestaat uit ongeveer 50 collega’s die zich met verschillende onderzoeksprojecten inzetten voor de afdelingen Orthopedie, Reumatologie, Revalidatie en Pijnbestrijding van de Sint Maartenskliniek. Jij komt te werken in een inspirerende omgeving waarin je samenwerkt met andere jonge (arts-)onderzoekers. We werken daarbij niet alleen nauw samen met de zorgverleners van de Maartenskliniek, maar ook met onderzoekers van het Radboudumc, Universiteit Twente en verschillende andere onderzoeksinstellingen uit binnen- en buitenland.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een afgestudeerde, nieuwsgierige onderzoeker met een afgeronde masteropleiding in (biomedische) gezondheidswetenschappen, fysiotherapiewetenschappen, of aanverwant. Artsen zijn ook welkom om te solliciteren op deze functie van junior onderzoeker. Je hebt affiniteit met het bewegingsapparaat, kwaliteit van zorg en methodologie/epidemiologie. Je hebt interesse in het doen van klinisch onderzoek, kan data goed vertalen naar de klinische praktijk en zou graag een promotietraject doorlopen. Je bent resultaatgericht, flexibel en hebt multidisciplinair samenwerken hoog in het vaandel. Je werkt nauwkeurig en beschikt over goede contactuele eigenschappen en projectvaardigheden.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt als junior onderzoeker een contract voor 1 jaar met de intentie tot verlenging. Bij bewezen geschiktheid behoort een promotietraject tot de mogelijkheden. Het aanvangssalaris ligt tussen €3.606 en €5.084, bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Miranda van Hooff, senior onderzoeker. Zij is bereikbaar via email [email protected].


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 10 juni 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden mogelijk plaats op 20 juni in de middag.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 3.606 - € 5.084 per maand
Research
Research

of