Skip to content

Gespecialiseerd reumaverpleegkundige (in opleiding)

Nijmegen€ 2.759 - € 3.922 per maandReumatologieCampagne, Verpleegkundige

Beweeg met ons mee

Hé Verpleegkundige,


Ben jij die betrokken verpleegkundige die in een professionele poli omgeving zowel individueel als in groepsverband onze patiënten voorlichting geeft, coacht, behandelt en begeleidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zijn per direct op zoek naar een:

Gespecialiseerd reumaverpleegkundige (in opleiding)

32 uur per week op de polikliniek Reumatologie te Nijmegen. FWG 50, max. € 3.922,- bruto p.m. bij fulltime dienstverband (36 uur per week).


Wij nodigen je uit: Beweeg met ons mee!

Bewegingsvrijheid is zo vanzelfsprekend. Tot je die ineens kwijt bent. Gelukkig kunnen we veel bij de Sint Maartenskliniek. We zijn de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. Wij leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Wij kunnen dan ook niet wachten om je met trots meer te vertellen!

Vereisten

Ben jij in het bezit van het diploma HBO-V en in bezit van BIG-registratie? Heb jij al je diploma gespecialiseerd reumaverpleegkundige of ben je bereid deze opleiding te volgen? Dan nodigen we je van harte uit om meteen op ‘solliciteren’ te klikken.
Eerst meer weten?

Ga dan naar onze speciale pagina werkenbijmaartenskliniek.nl/reumaverpleegkundige. Hier vind je verhalen, foto’s én de video van je toekomstige collega Joyce over het werken op de poli Reumatologie!
Ook hier kun je direct solliciteren. We bellen je sowieso snel terug!


We hebben je zoveel te vertellen. Je bent welkom! Tot zo.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Gelderland, Nijmegen
€ 2.759 - € 3.922 per maand
Reumatologie