Overslaan naar content

Fysiotherapeut kinderrevalidatie

  • Nijmegen
€ 3.606 - € 5.084 per maandRevalidatieParamedici

Beweeg met ons mee

Ben jij een bevlogen, analytisch, leergierig en een initiatiefnemende fysiotherapeut die in een gedreven multidisciplinair team een actieve bijdrage levert aan de kinderrevalidatiezorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per 1 september 2024 op zoek naar een:

Fysiotherapeut


Unit kinderrevalidatie

8 tot 16 uur per week


Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek biedt innovatieve revalidatiebehandelingen aan kinderen van 0 tot 18 jaar, die al dan niet speciaal onderwijs gaan volgen. Het is een dynamisch team dat continu nieuwe ontwikkelingen onderzoekt en toepast in de dagelijkse zorg voor kinderen. Het gaat hierbij om kinderen met beperkingen op het gebied van o.a. Cerebrale Parese, Developmental Coordination Disorder, Neuromusculaire aandoeningen en Spina Bifida. In ons vak groeit steeds meer het besef dat de psychosociale aspecten van deze kinderen te weinig aandacht krijgen. Daarom zetten we in op de ontwikkeling van nieuwe interventies. Elke medewerker krijgt dan ook alle kansen om dergelijke innovaties op te pakken en te ontwikkelen.

Jouw functie

Als fysiotherapeut binnen de kinderrevalidatie houd je je bezig met het onderzoeken, behandelen, coachen, adviseren en voorlichten van kinderen en hun omgeving in interdisciplinair teamverband en in nauwe samenwerking met medewerkers van de therapeutische peutergroepen, de Maartenschool en/of de Werkenrodeschool. Je geeft zowel individuele als multidisciplinaire behandelingen en sluit aan bij verschillende (multidisciplinaire) overleggen. Het gaat hierbij om gevarieerde en specifieke problematiek op het gebied van alle dagelijkse activiteiten, schoolse vaardigheden, handvaardigheden, loopvaardigheden en communicatieve vaardigheden.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een diploma HBO Fysiotherapie, een vervolgopleiding kinderfysiotherapie is een pre. Je bent bevlogen, analytisch, leergierig en een initiatiefnemer. Je kijkt in je werk verder dan je vakinhoudelijke kennis. Je bent een verbinder en stelt vragen als je ergens tegen aan loopt.

Dit bieden wij

We zijn een organisatie die innoveert en de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar en met een salaris van minimaal €3.606,- en maximaal € 5.084,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ruth van den Heuvel of Jolein Janssen teamcoördinatoren unit kinderrevalidatie. Zij zijn bereikbaar via (024) 3659334 en [email protected] 


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 20 juni 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 27 juni 2024


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
€ 3.606 - € 5.084 per maand
Revalidatie
Paramedici

of