Skip to content

Financial Controller

Nijmegen€ 3.434 - € 4.842 per maandFinance & ControlZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn per direct op zoek op zoek naar een:

Financial Controller

Financiële administratie

32 - 36 uur per week

Nijmegen

Krijg jij energie van een kloppende administratie, ga je geen enkel complex vraagstuk uit de weg, kun je de brug slaan tussen de administratie en control en breng je ook nog eens een dosis enthousiasme met je mee? Solliciteer dan snel!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De financiële en salarisadministratie, als onderdeel van het bedrijfsonderdeel Finance & Control, is medeverantwoordelijk voor een consistente en betrouwbare administratie van de hele organisatie en, de ontwikkeling en implementatie van tactisch financieel beleid (treasury- en fiscaal) en het functioneren van de afdeling.

Je gaat werken bij de stafafdeling Finance & Control die de bijzondere zorg van de Sint Maartenskliniek ondersteunt met analyses, informatievoorziening en advies op financieel en zorg-administratief gebied. Onze informele eenheid bestaat uit vier teams; Planning Control & Analyse, Financiële administratie, Zorgcontrol en Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/IC), waar in totaal 40 medewerkers werkzaam zijn.

Jouw functie

Als financial controller verwerk je financiële mutaties, beheer je meerdere (sub) administraties en verzorg je interne verrekeningen en doorbelastingen. Je analyseert gegevens, stelt overzichten op, voert interne controles uit en bewaakt termijnen van administratieve procedures en processen. Een belangrijk onderdeel van je functie is het opstellen van de jaarrekening, de exploitatierekening, het liquiditeitsprognose, managementrapportages en projectadministratie.

Tevens speel je een essentiële rol in het bevorderen van samenwerking tussen diverse afdelingen binnen de Sint Maartenskliniek, ben je iemand die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende stakeholders en voel je je als een vis in het water in een omgeving waarin meerdere belangen spelen. Ook heb je een scherp oog voor verbetermogelijkheden. Je hebt affiniteit in het signaleren van kansen voor verbetering en nog belangrijker, je neemt ook daadwerkelijk het voortouw bij de implementatie van deze verbeteringen. Naast je uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je ook een ster in adviseren. Of het nu gaat om het formuleren van beleid, het ondersteunen van collega’s of het adviseren van de manager.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je beschikt over een relevant HBO diploma, aangevuld met ruime ervaring op financieel-administratief gebied, waaronder het opstellen van een jaarrekening, bij voorkeur in de gezondheidszorg.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot een vast dienstverband, met een salaris van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto per maand (FWG 55), beiden op basis van 36 uur per week. Per 1 juni 2024 wordt het salaris met 5% verhoogd. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever.

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen! Ontdek in onze video's (link) waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!)

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

De werving voor deze vacature is uitbesteed aan Public Search. Neem voor meer informatie contact op met Lea ten Brink, 06 29588050 [email protected]

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.434 - € 4.842 per maand
Finance & Control
Zorgondersteuning

of