Skip to content

Fellow voet/enkel chirurg

NijmegenOrthopedieMedisch specialist

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een volwassene met een geïnfecteerde knieprothese of chronische rugpijn tot een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen. Hier help je mee aan de beste zorg voor patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn op zoek naar een:

Fellow voet/enkel chirurg

Afdeling Orthopedie

36 uur per week

1 mei 2023 - 1 mei 2024
Locatie NijmegenDe Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. De Sint Maartenskliniek is lid van de International Society of Orthopaedic Centers.

Jouw afdeling

We zijn het grootste expertisecentrum voor orthopedie in Nederland, dat nationaal en internationaal aanzien geniet voor haar behandeling van (complexe) voet- en enkelpathologie. Op de afdeling Orthopedie verlenen we dagelijks complexe orthopedische zorg. Zo verrichten wij jaarlijks ongeveer 650 operaties aan de enkel en achtervoet, onder andere bij patiënten met neuromuculaire loopstoornissen. In ons nieuwe revolutionaire operatiecentrum in Nijmegen vind je 7 state-of-the-art operatiekamers. Je bent werkzaam binnen de Foot en Ankle Reconstruction Unit, samen met zeven stafleden, drie physician assistants en assistenten. Collegialiteit, respect en een prettige sfeer staan bij ons hoog in het vaandel. De Foot and Ankle Reconstruction Unit participeert deels binnen het Loop Expertise Centrum. Ons wetenschappelijk onderzoek is van internationaal niveau, en wordt ondersteund door een uitstekende research-afdeling.

Jouw functie

Je vervult als fellow voet/enkel alle klinische, poliklinische en operatieve werkzaamheden, op het terrein van de voet- en enkelpathologie. Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Hierbij kun je gebruik maken van de adviezen van de afdeling research.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en bent gemotiveerd om voet- en enkelchirurg te worden. Je bent enthousiast en resultaatgericht, toont initiatief en communiceert open en effectief. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s uit andere disciplines.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt de kans tot verdere specialisatie op het terrein van de diagnostiek en behandeling van voet- en enkelpathologie. Het betreft een aanstelling voor de duur van 13 maanden. Het salaris is conform AMS trede 0 en bedraagt € 7196,-- op fulltime basis (= 45 uur per week). Tevens is er een budget voor cursussen en congressen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris Donken, orthopedisch chirurg op telefoonnummer (024) 365 9669.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 maart 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Gelderland, Nijmegen
Orthopedie