Skip to content

Fellow

NijmegenRadiologieMedisch specialist

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid.

Van de leraar met chronisch rugpijn, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn per april op zoek naar een:


Fellow

Afdeling Radiologie

40 uur per week (4 dagen 0,89 fte)
Locatie NijmegenDe Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

Op de afdeling Radiologie werk je in een enthousiast team van acht radiologen. Wij leiden AIOS op en zijn er regelmatig radiologen, fellows en AIOS radiologie te gast uit binnen- en buitenland. De afdeling radiologie is goed voorzien van de meest moderne apparatuur en werkwijzen. Naast werken in de Sint Maartenskliniek is met onze uitgebreide samenwerking met het RadboudUmc, een academisch ziekenhuis dat ook regionaal traumacentrum is en bottumoren als aandachtsgebied heeft, een compleet MSK opleidingsprogramma voor het fellowship gerealiseerd.

Jouw functie

Als fellow radiologie kun je je ambities waarmaken. Je werkt met hoogwaardige apparatuur, zoals een 3T MRI, 128-slice CT met fluoroscopie, state of the art echoapparatuur, bucky kamers, DSI doorlichting systeem met de mogelijkheid van MPR en 3D-reconstructies in een eigen invasieve kamer. Je houdt je bezig met de conventionele radiologie, echografie, CT, MRI en interventies op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie­geneeskunde, traumatologie, sportgeneeskunde en bottumoren. Daarnaast ben je actief betrokken bij onderwijsactiviteiten, MDO’s en lopende researchprojecten. Het fellowship is volledig in overeenstemming met het fellowship programma van de musculoskeletale (MSK) sectie van de NVvR. Bij afronden met goed resultaat wordt het NVvR fellowship certificaat behaald. Een deel van het fellowship vindt plaats in het RadboudUmc. 

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste radioloog of bijna klaar met de opleiding tot radioloog en je hebt aantoonbare interesse in de MSK radiologie. Daarnaast werk je graag mee in het onderwijs aan assistenten en loop je warm voor wetenschappelijk onderzoek. Je bent een prettige collega, met een positieve en prestatiegerichte houding. Verder is je communicatie zeer goed ontwikkeld. Zowel MSK-differentianten als niet-differentianten zijn van harte welkom om te solliciteren.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie voor de duur van één of twee jaar afhankelijk van je differentiatie, met een salaris en arbeidsvoorwaarden conform AMS-regeling. Daarnaast profiteer je van een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Steven van Bokhoven (radioloog en opleider). Hij is bereikbaar via (024) 365 9934 en S.vanBokhoven@maartenskliniek.nl

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 10 februari 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 7 (13 t/m 17 feb).


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Gelderland, Nijmegen
Radiologie