Skip to content

Doktersassistent

Ede€ 2.134 - € 3.160 per maandReumatologieZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Doktersassistent

Afdeling Reumatologie
24 - 36 uur per week
Locatie Ede

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

De afdeling Reumatologie van de Sint Maartenskliniek is de grootste en meest gespecialiseerde van Nederland. Onze patiënten zijn verzekerd van de beste behandeling, gebaseerd op de meest actuele, wetenschappelijke inzichten.
Onze polikliniek Reumatologie kenmerkt zich naast de hoogwaardige zorg en leefstijlbegeleiding en -advies, ook door een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Het team bestaat onder meer uit doktersassistenten, gespecialiseerde verpleegkundigen, medisch secretaresses en baliemedewerkers. Samen zorgen ze ervoor dat onze patiënten een zo vloeiend en prettig mogelijk bezoek ervaren, waarin de kwaliteit van zorg erg belangrijk is. Naast medische zorg, begeleiden wij onze patiënten ook in het omgaan met de gevolgen van reuma in het dagelijks leven, woonsituatie en werk. We bieden hoogwaardige zorg in locatie in en rondom Nijmegen, Ede, Boxmeer, Woerden en Geldrop.

De vacature is voor onze kleinschalige polikliniek in Ede, gevestigd in het pand van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Jouw functie

Je verleent ondersteuning en assistentie aan specialisten bij het poliklinisch spreekuur. Zowel op onze hoofdvestiging in Nijmegen als op onze buitenlocaties. Je verricht veel medisch technische handelingen, zoals het afnemen van bloed, het meten van de bloeddruk, injecteren, het maken van ECG’s en het geven van spuitinstructies aan patiënten. Tevens geef je mondelinge informatie over o.a. onderzoeken. Naast het registreren van patiëntgegevens en maken van afspraken, verricht je administratieve en secretariële werkzaamheden.

Ontdek in onze video’s(link) waarom collega’s, waaronder doktersassistente Leah, hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding doktersassistent met goed gevolg afgerond en bent zo mogelijk bekend met het specialisme reumatologie. Je bent flexibel en kunt je prima vinden in een wisselend rooster met wisselende diensten. Stressbestendigheid, een dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen zijn jouw kerncompetenties.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband en een salaris van minimaal € 2.134,-- en maximaal € 3.160,-- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 40 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bert-Jan van Schaik, afdelingshoofd polikliniek reumatologie, op (024) 365 9855 en b.vanschaik@maartenskliniek.nl.

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 12 februari 2023 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie! 


De gesprekken vinden plaats op 21 februari 2023. Na een positief gesprek loop je een keer mee op de afdeling om het werk en de sfeer écht te ervaren.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nederland, Gelderland, Ede
€ 2.134 - € 3.160 per maand
Reumatologie