Skip to content

Doktersassistent

Woerden€ 2.391 - € 3.484 per maandParamedici

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn per direct op zoek op zoek naar een:

Doktersassistent

24 uur per week

Woerden

Ontdek in onze video's (link) waarom je toekomstige collega’s, waaronder verpleegkundige Helen uit Woerden, hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Jouw locatie

De Sint Maartenskliniek biedt hoogwaardige zorg in Nijmegen, Woerden, Alphen aan den Rijn, Ede, Boxmeer en Geldrop. De locatie Woerden bestaat uit een gecombineerde polikliniek Orthopedie en Reumatologie. Wij werken intensief samen met de andere locaties van de Sint Maartenskliniek, verschillende afdelingen van het St. Antonius Ziekenhuis en externe partijen uit de regio. De polikliniek in Woerden bestaat uit een hecht team van medewerkers dat met veel enthousiasme werkt in onze dynamische kliniek. Samenwerken, flexibiliteit en een positieve mentaliteit vormen de kernbegrippen in ons team.

Jouw functie

Je verleent ondersteuning en assistentie aan specialisten bij het poliklinisch spreekuur. Je verricht veel medisch technische handelingen zoals het verwijderen van hechtingen, het meten van de bloeddruk, injecteren en het maken van ECG’s. Daarnaast geef je mondelinge informatie over o.a. onderzoeken, geef je advies over wondgenezing en de nazorg en ondersteun je bij de peroperatieve screening. Naast het registreren van patiëntgegevens en maken van afspraken, verricht je administratieve werkzaamheden.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je hebt de opleiding doktersassistent met goed gevolg afgerond en bent zomogelijk bekend met de specialismen reumatologie en/of orthopedie. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn vereist, evenals goede contactuele eigenschappen. Wil jij samen met ons patiëntgericht werken en beschik je over een goed organisatievermogen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 2.391,-- en maximaal € 3.484,-- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 40 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leila Agnes, locatiemanager. Zij is bereikbaar op (06) 16121570 en [email protected].


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 4 december de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 12 december. Na een positief gesprek kan je een keer meelopen op de afdeling om het werk en de sfeer écht te ervaren.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Woerden
€ 2.391 - € 3.484 per maand
Paramedici

of