Skip to content

Data- en integratiespecialist

Nijmegen€ 3.736 - € 5.473 per maandICTZorgondersteuning

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn per direct op zoek naar een:

Data- en integratiespecialist

Afdeling ICT

32 - 36 uur per week

Nijmegen


Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo zijn wij bezig met de ontwikkeling van een digitale apotheker voor reumapatiënten.

Jouw afdeling

De participatie van patiënten in de zorgprocessen en de informatie-uitwisseling met patiënten neemt een steeds belangrijker rol in. Het belang van de patiënten staat daarbij uiteraard voorop. Digitalisering vormt hierin een belangrijk speerpunt van de Sint Maartenskliniek.

De afdeling ICT is volop in beweging om de hoogwaardige zorg en innovatiekracht van de Sint Maartenskliniek nog beter te ondersteunen. De focus ligt op regie voeren op de levering van IT-dienstverlening, het proactief ondersteunen van onze zorgafdelingen, de inpassing van innovaties in ons veranderende ICT-landschap en het vertegenwoordigen van de Sint Maartenskliniek in regionale en nationale initiatieven. Regie op data, data-integratie en interoperabiliteit in de zorgketen zijn daarbij cruciaal.

Uniek aan de Sint Maartenskliniek is onze innovatieve data-strategie. Daarin streven we naar autonomie op het gebied van data, zodat we meer flexibiliteit creëren op het gebied van functionaliteiten. Ook werken we als data- en integratiespecialisten in de totale keten; we ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden data- en integratieoplossingen.

Jouw functie

Als data- en integratiespecialist ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de data- en integratievraagstukken om informatie te delen met patiënten, onderzoekers en collega-zorginstellingen. De integratievraagstukken binnen de Maartenskliniek worden opgelost in de integratie-laag (ESB). De integratievraagstukken met andere zorginstellingen en de patiënten worden opgelost in de data-laag.

Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en projecten rond bijvoorbeeld data gedreven werken en integratie en vertegenwoordigt de Sint Maartenskliniek in verschillende samenwerkingstrajecten. Je hebt een stevige impact op de architectuur en de digitale strategie van de Sint Maartenskliniek.

Je werkt in een team van 3 data- en integratiespecialisten en rapporteert aan de manager ICT. Daarnaast werk je natuurlijk nauw samen met andere collega’s binnen en buiten de afdeling. Binnen de kaders van de strategie werkt het team heel zelfstandig. Er is ruimte voor jouw ideeën en eigen initiatief wordt beloond. In deze functie kun je echt je stempel drukken op hoe de Sint Maartenskliniek verder gaat met interne en externe gegevensuitwisseling. Kortom, een mooie plek om jouw kennis en vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen.

Vereisten

Wat neem je mee?

Wij zoeken een creatieve, energieke en stressbestendige persoonlijkheid die goed samen kan werken in een klein team. Je bent een IT-professional en hebt echt een passie voor het laten ‘vloeien’ van informatie. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Dit stelt je in staat de vertaling te maken tussen de wensen en behoeften van de business en de daadwerkelijke uitvoering van de data- en integratieoplossingen. Je houdt onze digitale strategie en visie op data en integratie hierbij scherp voor ogen. Uiteraard ben je klantgericht en bezit je overtuigingskracht. Je bent analytisch sterk en resultaatgericht in je aansturing van de leveranciers. Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.


Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding. Uiteraard helpen we je graag om in deze rol bekend te raken met de werkwijzen. We bieden je daarom de mogelijkheid om eventueel functie-gerelateerde trainingen te volgen. Heb je al ervaring in een soortgelijke functie en ervaring in de ziekenhuiszorg? Dan is dat zeker een pré. Heb je ook al eerder gewerkt met integratieplatforms (bijv. Cloverleaf, HealthConnect) en kennis van standaarden in de zorg zoals HL7 2.4, FHIR en CDA? En heb je ook ervaring met integraties waarbij API’s gebruikt worden en zijn REST en SOAP niet onbekend voor je? Dan zijn we daar heel blij mee.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €3736,- en maximaal €5473,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met PieterJan Hilbers, manager IT-beheer. Hij is bereikbaar via 06-14784691 en [email protected].

Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 januari 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 15 januari.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.736 - € 5.473 per maand
ICT
Zorgondersteuning

of