Overslaan naar content

Consultant zorgverkoop

Nijmegen€ 3.736 - € 5.473 per maandVerkoop & MarketingStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Consultant zorgverkoop

Afdeling Verkoop & Marketing

32-36 uur per week

Nijmegen


Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties.

Jouw afdeling

De afdeling Verkoop & Marketing speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de strategische ambities van de Sint Maartenskliniek door het versterken van onze marktpositie richting patiënten, verwijzers, professionals en verzekeraars. Verkoop & Marketing valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur en bestaat uit een manager en vijf specialisten op het gebied van B2C en B2B marketing, verkoop- & relatiemanagement en markt-, doelgroep-& productanalyse. We werken hierbij nauw samen met artsen en onze financieel- en communicatieadviseurs.

Jouw functie

Je bent onderdeel van het zorgverkoopteam en weet samen met de manager Verkoop & Marketing, sales controller, artsen en het management de positie van de Sint Maartenskliniek optimaal te vertegenwoordigen richting zorgverzekeraars.

Om dit te kunnen doen houd je jezelf continue op de hoogte van de ontwikkelingen in het zorglandlandschap. Door je interne netwerk met artsen en managers bedrijfsvoering kun je de impact van deze externe ontwikkelingen op de Sint Maartenskliniek goed inschatten. Door middel van analyses, presentaties en relatieactiviteiten draag je op overtuigende wijze onze bijzondere positie extern uit. Tegelijk weet je de positie en denkbeelden van zorgverzekeraars en andere belangrijke externe partijen binnen de Sint Maartenskliniek goed uit te leggen. Als koele onderhandelaar geniet je van de druk en de teamprestatie in het onderhandelingsproces en weet je tegelijkertijd de verbinding met de ander partijen te behouden. Met gemak en plezier pak je ook de “hands on” activiteiten op, zoals het vastleggen van het onderhandelresultaat en de contractvoorwaarden. Daarmee rond je processen van begin tot eind met succes af.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een opgewekte, nieuwsgierige en enthousiaste professional met brede interesses. Je hebt een relevante afgeronde WO-opleiding en een aantal jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de consultancy. Je bent sterk analytisch en maakt je snel markten en processen eigen. Je vindt het interessant om inhoud, zorg-, financiële- en commerciële data te combineren en verbanden te leggen.

Je hebt affiniteit met de zorg. Je bent daadkrachtig én accuraat, hebt gevoel voor commercie, externe activiteiten en het leggen van relaties. Werken in teamverband, hectiek en nieuwe projecten aanpakken werken voor jou motiverend. Je weet wat er speelt en bent in staat om daar proactief invulling aan te geven. Je bent communicatief vaardig en komt makkelijk tot de kern (schriftelijk en mondeling). Je bent flexibel, kan buiten gebaande paden denken en bent bereid een stap extra te zetten. Uiteraard heb je een dienstverlenende houding en ga je op correcte en representatieve wijze om met onze stakeholders.


Kortom: je zet graag je energie en daadkracht in om met ons team vorm te geven aan de verdere ontwikkeling van onze ondernemende en innovatieve kliniek!

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal €3736,- en maximaal €5473,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. 

Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Stephan van Kuik, Manager Verkoop en Marketing. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-53454001 en [email protected].


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 7 maart de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, actuele verklaring omtrent gedrag (VOG) en indien van toepassing BIG-registratie, maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 3.736 - € 5.473 per maand
Verkoop & Marketing
Staf

of