Overslaan naar content

Anesthesioloog pijnspecialist

  • Nijmegen
AnesthesieMedisch specialist

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons.


Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek op zoek naar een:

Anesthesioloog pijnspecialist

Afdeling Pijnbehandelcentrum en Anesthesiologie

30 - 40 uur per week (3-4 dagen) - startdatum in overleg

Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo konden enkele van onze patiënten met een dwarslaesie als eersten in Nederland weer lopen met een exoskelet.

Jouw afdeling

In ons Pijnbehandelcentrum (PBC) behandelen we patiënten met chronische pijn aan het bewegingsapparaat, in het bijzonder wervelkolom gerelateerde pijn. We helpen patiënten met invasieve en niet invasieve pijnbehandelingen. In ons centrum vinden jaarlijks 1400 nieuwe consulten plaats. Voor neuromodulatie behandelingen in het kader van PSPS zijn we één van de grootste centra van Nederland met ongeveer 80 implantaties per jaar.

Jouw functie

Je valt onder de staf Anesthesiologie die bestaat uit dertien anesthesiologen. Op het PBC werk je samen met vier andere anesthesiologen. Daarnaast werk je samen met twee tot drie verpleegkundig specialisten en een pijnconsulente, doktersassistenten en secretaresses. Binnen de pijnbehandeling streven we naar een goede multidisciplinaire aanpak. Daarom heb je o.a. nauw contact met de afdeling Orthopedie, Revalidatie en Radiologie. Veel patiënten die orthopedisch niet te behandelen zijn, worden doorverwezen naar het PBC. We hebben de ambitie om de komende jaren verder te groeien in neuromodulatie.


De Sint Maartenskliniek vormt samen met het Radboudumc een academisch medisch netwerk. Op het gebied van de pijnbehandeling werken we samen met de afdeling Pijn & Palliatieve Geneeskunde van het Radboudumc. We hebben de ambitie deze samenwerking in de toekomst uit te breiden en te intensiveren. 


Een combinatie met werkzaamheden in de peri-operatieve anesthesiologische zorgverlening bij diverse orthopedische ingrepen, variërend van basis tot complex, behoort tot de mogelijkheden binnen deze functie. We zijn een ESRA approved training centre voor locoregionale anesthesie en we begeleiden ook AIOS in hun verdiepingsstage. Van nieuwe collega’s verwachten wij hierbij affiniteit met locoregionale anesthesie, dan wel de bereidheid zich hierin te verdiepen.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste collega die geregistreerd (of binnenkort geregistreerd) is als anesthesioloog/ pijnspecialist. Je bent enthousiast over het aandachtsgebied pijngeneeskunde en hebt affiniteit met bewegingsapparaat gerelateerde klachten. Je werkt graag in multidisciplinair teamverband aan goede zorg. Daarbij kun je over de grenzen van je eigen werkgebied heen kijken en mogelijkheden opzoeken om met andere disciplines binnen de Maartenskliniek en daarbuiten samen te werken.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Hier werk je in de voorhoede van je vak en bereik je de toppen van je kunnen. Je helpt vaak mensen die elders niet geholpen konden worden. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband met een salaris volgens de AMS regeling. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden waaronder een aanvulling op de AMS en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden op Werken bij de Sint Maartenskliniek.

Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Natasja Maandag of Stephanie Janssen, anesthesioloog-pijnspecialisten, of met Moniek de Goeij, coördinerend anesthesioloog. Zij zijn bereikbaar via 024 3272540 (secretariaat) of via [email protected].


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan vóór 1 juni 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten, reageer daarom snel. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Nijmegen
Anesthesie
Medisch specialist

of