Overslaan naar content

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Nijmegen€ 4.277 - € 5.586 per maandRevalidatieOpleidingsplaats

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek en de revalidatieafdelingen van de ziekenhuizen uit de regio Nijmegen, Arnhem en ‘s-Hertogenbosch zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen tot de buurman met een dwarslaesie.

Mogen ze ook op jou rekenen, met alles wat je al kunt bijdragen en bij ons wilt leren?


We zijn per direct opzoek naar meerdere: 

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Voor opleidingsplaatsen in september 2024 en maart 2025

Locaties Nijmegen, Arnhem en ‘s-Hertogenbosch

Ontdek in onze video's (link) waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. 

Jouw opleidingsplek

Je wordt opgeleid binnen het regionaal opleidingscluster. Dit wordt gevormd door het Revalidatiecentrum van de Sint Maartenskliniek te Nijmegen, het Radboudumc te Nijmegen, Revalidatiecentrum Klimmendaal te Arnhem, het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem en Revalidatiecentrum Tolbrug van het Jeroen Bosch Ziekenhuis te ’s-Hertogenbosch.

Jouw functie

Als AIOS krijg je in ons opleidingscluster de kans je binnen 3,5-4 jaar te ontwikkelen tot een allround revalidatiearts. Wij bieden een opleiding die bestaat uit basisopleiding revalidatiegeneeskunde en een verdiepingsfase waarin je je richt op een van deelgebieden van de revalidatiegeneeskunde (neurorevalidatie, chirurgisch-orthopedische revalidatie, kinderrevalidatie of ziekenhuisrevalidatie). Met deze opbouw willen wij jou als toekomstige revalidatiearts beter voorbereiden op het complexe werkveld. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot verdieping in een profiel (wetenschap, onderwijs & opleiding of management & innovatie). In de praktijk betekent dit de mogelijkheid om de opleiding te volgen en ervaring op te doen in de instellingen van het regionaal opleidingscluster. Alle aangesloten instellingen werken waar nodig volgens een multidisciplinair behandelprogramma, en iedere instelling heeft zijn eigen bijzondere kenmerken en kernkwaliteiten. Dat levert jou, als arts-assistent in opleiding, een interessante mix van opleidingservaringen én visie op revalidatiegeneeskunde in het algemeen.

Vereisten

Dit bieden wij

Je krijgt een dynamische opleidingsplaats, waar je de kans krijgt om mee te werken aan de nieuwste revalidatie-innovaties binnen meerdere topklinieken. Je krijgt een opleidings-/arbeidsovereenkomst in de Sint Maartenskliniek voor de gehele periode van 3,5-4 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring. Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Nu solliciteren

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met dr. Marije Vos, opleider vanuit de Sint Maartenskliniek. Zij is bereikbaar via 024-36 59 188. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met één van de andere opleiders uit de bovengenoemde opleidingslocaties.


Wil je direct solliciteren? Gebruik dan voor 6 maart 2024 de knop 'solliciteren' bovenaan deze pagina. We kijken nu al uit naar jouw reactie!


De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 maart 2024.

Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nijmegen
€ 4.277 - € 5.586 per maand
Revalidatie
Opleidingsplaats

of