Overslaan naar content

Afdelingshoofd Maartensapotheek

Nijmegen€ 3.558 - € 5.212 per maandFarmacieStaf

Beweeg met ons mee

Bij de Sint Maartenskliniek zetten we ons dagelijks in voor misschien wel onze voornaamste vrijheid: onze bewegingsvrijheid. Van een kleuter die door een hersenbeschadiging zijn armen niet goed kan bewegen, tot de thuiszorgmedewerkster met opvlammende gewrichtsontstekingen. Hier help je patiënten die hun laatste hoop op een leven met meer beweging en minder pijn vestigen op ons. Help jij mee aan de beste zorg?


We zijn per direct op zoek naar een:

Afdelingshoofd Maartensapotheek

Poliklinische apotheek Sint Maartenskliniek

32 - 36 uur per week

Locatie Nijmegen

Ontdek in onze video's waarom je toekomstige collega’s hun werk én de Sint Maartenskliniek zo mooi vinden!)

De Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is de grootste behandelaar op het gebied van houding en beweging in Nederland. We leveren hoog-specialistische, complexe zorg op het gebied van reumatologie, orthopedie, revalidatie en pijnbestrijding. Als koploper halen we regelmatig de media met onze innovaties. Zo zijn wij bezig met de ontwikkeling van een digitale apotheker voor reumapatiënten.

Jouw afdeling

De apotheek van de Sint Maartenskliniek biedt farmaceutische zorg aan alle mensen die de Sint Maartenskliniek bezoeken. Of je nu de polikliniek bezoekt of wordt opgenomen in het ziekenhuis. Dit doen we als één team vanuit onze poliklinische apotheek en vanuit de klinische apotheek. Hierbij werken onze apotheekmedewerkers nauw samen met andere zorgverleners in de Sint Maartenskliniek. Zo zorgen we samen voor maximale medicatieveiligheid en de beste farmaceutische patiëntenzorg.

Jouw functie

Als afdelingshoofd werk je nauw samen met het afdelingshoofd van de Klinische Apotheek, samen vormen jullie een goed op elkaar afgestemd complementair duo.

Je verantwoordelijkheden richten zich op de aansturing van het team apothekersassistenten / farmaceutisch medewerkers, een gezonde bedrijfsvoering en het managen van uiteenlopende projecten.

Binnen de Maartenskliniek staat continue innovatie en ontwikkeling hoog op de agenda, zo ook binnen de apotheek. Samen met medewerkers, apothekers en het management team geef je met jouw frisse blik mede vorm aan de farmacie van de toekomst.

Als afdelingshoofd heb je een duidelijke visie. Je leidt een breed scala aan projecten en ontwikkelt beleid op operationeel en tactisch niveau. Daarbij initieer en begeleid je veranderingsprocessen. Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied en onderzoekt samen met je netwerk mogelijkheden tot innovatie.

Als coachend leidinggevende weet je jouw team van apothekersassistenten/ farmaceutisch medewerkers (+/- 12 fte) te enthousiasmeren, te faciliteren in hun ontwikkeling en stimuleer je daarbij het persoonlijk leiderschap van medewerkers. Samen met jouw team lever je optimale dienstverlening voor de patiënten.

Vereisten

Wat neem je mee?

Je bent een empathisch leider, een ervaren leidinggevende en hét voorbeeld als het gaat om de kernwaarden van de Maartenskliniek: mensgericht, innovatief, excellent en ondernemend. Je hebt een frisse blik, verwondert je, kijkt kritisch en inspireert. Als leider zet je de koers uit vanuit vertrouwen, als coach motiveer je je medewerkers.

Je bent deskundig vanuit je bedrijfskundige opleiding op minimaal hbo+ niveau. Je bent ervaren als leidinggevende én begeleider van projecten en verandertrajecten. Je bent gedreven door procesoptimalisatie, bent hoog communicatief en sterk zelf-reflecterend.

Jouw output: excellente bedrijfsvoering met draagvlak voor vernieuwing, met een plezierig samenwerkend team.

Dit bieden wij

We zijn een kleine organisatie maar hebben een grote naam. Onze medewerkers roemen de goede sfeer. Je krijgt een uitdagende en afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van een jaar met intentie tot vast dienstverband en met een salaris van minimaal € 3558,- en maximaal € 5212,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 60 CAO ziekenhuizen). Daarnaast profiteer je van prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening, maar ook zaken als gratis sporten en een prachtige werkplek.


Leuk om te weten: medewerkers zijn erg tevreden over de Sint Maartenskliniek als werkgever. Daarom zijn wij dit jaar wederom uitgeroepen tot een World-class Workplace, hét keurmerk voor excellent werkgeverschap. We zijn zelfs voor de tweede keer branchewinnaar in de categorie Ziekenhuizen!

Nu solliciteren

De procedure wordt begeleid door Bert Blankestijn van de Veghte. Kandidaten kunnen solliciteren door hun CV en begeleidende motivatie te verzenden via de website van de Veghte (link).


Screening van CV, diploma’s, identiteitsbewijs, VOG, en indien van toepassing BIG-registratie maakt deel uit van de selectieprocedure. Dit om de veiligheid van onze patiënten en medewerkers te waarborgen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Nijmegen
€ 3.558 - € 5.212 per maand
Farmacie
Staf

of